Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Adott egy gep, a konfig...

Adott egy gep, a konfig lenyegtelen. A gond az lenne, hogy miutan minden ossze van szerelve 3 mp-ig megy es utana lekapcsol?

Figyelt kérdés

Miutan minden ki lett huzva csak a tap maradt meg akkor se megy 3 mp-nel tovabb. Ki lett mar szedve a vga,hangkartya,hdd,ram,dvd rom..es semmi.

A tappal ki lett probalva a regi gep(ddr1)es az megy, szoval a tappal nem lehet gond.

Az alaplap asus, ddr2-es ram foglalat.

Kernek valami tanacsot.

2015. febr. 25. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
VGA, RAM nélkül hogyan indítod a gépet? E kettő nélkül el sem indul. De ha csak az egyik hiányzik, akkor sem. Tehát nekem fura, hogy próbáltad elindítani RAM és VGA nélkül, mert ez így lehetetlen.
2015. febr. 25. 20:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem ad ki semmit, csak bekapcsol.. Nem tortenik semmi es leall a gep..
2015. febr. 25. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Első válasszolo pont hülyeséget írt. Pont hogy a CPU kell csak rákötve legyen a tápra, és ugye az alaplapra. VGA és RAM nélkül is eltudja indítani, az már más dolog hogy nem látja a kijelzőn.
2015. febr. 25. 20:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem lényegtelen a konfig. Legalábbis az alaplap és a proci mindenképp kellene, ugyanis nem kizárt, hogy nem passzolnak.
2015. febr. 26. 08:15
 5/8 A kérdező kommentje:
500wattos a tapom.. Elvileg tul eros. Kiporbaltam a suliba egy 450w-ossal es azzal nem allt le. Es a fogpasztarol mi a velemenyetek? Procimnal mar elegge ra volt sulve a paszta..
2015. febr. 26. 16:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy túl erős a táp. Az már lehet, hogy valami noname retek, és épp hogy kevés. Egy minőségi 450W-os táp jobban terhelhető, mint egy útvar 400W-s. A procira meg ne fogpasztát kenj, hanem jóféle hővezetőt. Persze ha a szükség nagyúr, jobb mint a semmi, de azért na...
2015. febr. 26. 17:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Vettem ra valami ezustos pasztat, osszeraktam itthol a gepet. Elindult e

De 10-15 mp mulva leal. Bekotottem a monitort is kiirja a procim nevet meg az ilyen atlagod dolgokat aztan irja h le fog allni 15 mp mulva. Nem erthetem, hogy mi miatt tortenik ez.. Probaltam belepni a biosba de semmi.. Nyomtam F2ot meg Delete gombot majd ujabb probalkozas utan az F9, F10, F11 gombokat de uguancsak lealt.. Nem tudom mitevo legyek..

2015. márc. 6. 21:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Én elmondom mitévő légy, de ne sértődj meg rajta. Ne kontárkodj tovább, mert egyre nagyobb kárt fogsz csinálni. Nem szégyen az, ha nem értesz hozzá, előfordul. Vidd el szakemberhez, aki megcsinálja. Sokkal jobban jársz, mintha szép lassan kinyírod az egész gépet.
2015. márc. 7. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!