Egyszer csak elszállt a HDD-m. Hogyan lehet, lehet-e egyáltalán még újraéleszteni?
Figyelt kérdés
DVD-t írtam. Arról a meghajtóról ami elszállt. Indítottam egy böngészőt de nem akart elindulni, TCM-ből meg nem bírtam kilépni. Ekkor feldobott egy memóriahibás ablakot, majd újraindult. Újraindulás indulás után BOOT FAILURE-t írt. visszadugtam egy másik rendszer hdd-t majd elindult, de nincsenek meg a régi partíciók. Csak egy 32MB-os területet mutat. Ha rákattintok azt írja formázni kellene.2010. febr. 18. 10:00
11/12 anonim válasza:
Miután sikerült visszanyerni a fontosabb vagy akár az összes adatot, HDD sentinel progival nézd meg, hogy nem-e vinyó haldoklik. Ha minden rendben van akkor használhatod tovább a vinyót, miután megkínáltad egy formázással.
12/12 anonim válasza:
Igen, jogos a kérdés. Azért mégis az ilyen live cd-k a megoldás kulcsai...úgy hiszem érdemes megpróbálni. Nekem csak elszállt oprendszerrel volt dolgom, a te partíció eltűnéseddel még nem volt esetem. Itt az utolsó bejegyzés érdekes... [link] ugyan ubuntu, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!