Egyszer csak elszállt a HDD-m. Hogyan lehet, lehet-e egyáltalán még újraéleszteni?
Figyelt kérdés
DVD-t írtam. Arról a meghajtóról ami elszállt. Indítottam egy böngészőt de nem akart elindulni, TCM-ből meg nem bírtam kilépni. Ekkor feldobott egy memóriahibás ablakot, majd újraindult. Újraindulás indulás után BOOT FAILURE-t írt. visszadugtam egy másik rendszer hdd-t majd elindult, de nincsenek meg a régi partíciók. Csak egy 32MB-os területet mutat. Ha rákattintok azt írja formázni kellene.2010. febr. 18. 10:00
1/12 anonim válasza:
BIOS látja? Kipróbálhatod ezt [link] ,de volt amikor nem jelent meg a meghajtó a BartPe alatt sem.
3/12 A kérdező kommentje:
Lehet félreérthető voltam. a rendszerrel nincs gond. Azt látja. A másik vinyó 1TB-s 2 egyenlő részre osztott partícióval. Na azokat nem látja. Magát a másik hdd-t észleli. Lemezkezelőben is látom, csak nem a 2 particiót (ami volt E,F) hanem egy meghajtót(E) amit nem lehet használni, mert azt írja, hogy ahhoz formázni kell, de én nem nagyon szertnék olyat.
2010. febr. 18. 18:07
4/12 anonim válasza:
nem hallottál egy kattanó hangot mielőtt feldobta a hibaüzenetet?
5/12 anonim válasza:
Próbáld meg az Easy Recovery programmal. Ennek a segítségével a partíció hibás vinyóról is vissza lehet nyerni az adatok többségét.
Amúgy milyen márkájú a vinyód?
6/12 A kérdező kommentje:
WD Green. Easy Recovery-vel úgy lehet visszanyerni, h másik HDD-re? Van olyan amihez nem kell másik HDD?:$ Nem áll rendelkezésemre most olyan kapacitás amire szükségem van.
2010. febr. 19. 19:31
7/12 anonim válasza:
Sajnos ahhoz másik tárhely kell, mert oda menti a kinyert adatot.
Mivel hibás partícióra értelmetlen menteni, mert hagyományos értelemben úgy sem tudnád visszaolvasni.
8/12 anonim válasza:
A BartPe lemezen van totalcommander. Azért javasoltam, mert erre való a Pe>>>adatmentésre, amiről beszéltek... TC-vel kijelölöd és mented az anyagot.
Valahova menteni kell, sajnos szükséges másik vinyó, vagy partíció.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor megnézem azt. Miután lementettem ami kell, van értelme még ezzel a vinyóval foglalkozni? Mondjuk megformázni és vissza mindent? Vagy cserélni kell.
2010. febr. 20. 09:39
10/12 A kérdező kommentje:
Ezen van tcm, de az miért és hogyan látná azt a partíciót amit most nem találok. Ez az amit nem értek. Hogyan lehet ezzel adatokat visszaállítani, ha erre való ez a Pe.
2010. febr. 20. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!