lefagyott a gép,lekapcsoltam utána vissza de abban a pillanatban csattant egyet az alaplap felöl és vége volt nem reagált semmire,kipróbáltam más tápot és azzal ugyan úgy működik ahogy eddig ment,ez is el fog szállni? mi lehet az előző táp halálának az oka? lejjebb vettem a gép teljesítményét is,vagy ez nem befolyásolja?
előző táp: switching power supply,47-63Hz,300 watt max
Nem valószinűleg nem lesz több ien de van a gépbe akármien égésnyom v valami ? mert ha nincs semmi nyoma meg semmi akkor nem vett le a gépből semmit tehát ugyanolyan lesz
2011. júl. 16. 22:50
2/12 anonim válasza:
azért minda2 táp eléggé noname-nek tűnik nekem.
2011. júl. 16. 23:29
3/12 anonim válasza:
Ha FSP vagy Chieftec tápot leszel nem fog elszállni.
De ha ilyeneket veszel, amik annyira no name-ek hogy nem lehet eldönteni mennyire szar (mert HCK, LC Power meg Mercury van eléggé name, hogy tudjuk, hogy szar)
2011. júl. 16. 23:41
4/12 anonim válasza:
A "switching power supply" az a működési elve (kapcsolóüzemű tápegység), nem a márkája és nem is a típusa... A "frontier" meg eléggé nonamenek tűnik. Esélyes, hogy meghal.
Ha felrobban egy táp, az általában nem a rákötött eszköz hibája.
2011. júl. 17. 00:47
5/12 mrillegal1 válasza:
vegyél egy olcsó fsp tápot 350 est 6ezer körül kapsz megvan a lehetöség hogy ezek a noname tápok amikor mennek akkor visznek magukkal mindent ami ugy nem 6 ezer ezzel meg már elég jó videokari is elmegy
2011. júl. 17. 07:21
6/12 A kérdező kommentje:
á köszi nem költök én ilyenre,hetente váltogatom a gépeket,de remélem ez már nem hal meg
2011. júl. 17. 12:50
7/12 mate0117 válasza:
?
2011. júl. 19. 17:48
8/12 anonim válasza:
más a nőket váltogatja hetente :D
nem lesz semmi, tegyél bele új tápot.
2011. júl. 19. 18:15
9/12 anonim válasza:
bocs, hogy nem külön kérdésbe írom, hanem ide, de mitől száll el? elolvad benne a vezeték? zárlat? egyébként már én is jártam így.kérdező!: szerintem elég, ha megszagolod a gépet, mert ha ott valami elég, az jó büdös tud lenni. ha nincs olyan szaga mint a régi tápnak, akkor a gépednek semmi baja
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!