Elszállt a táp, következő is elfog?
Figyelt kérdés
lefagyott a gép,lekapcsoltam utána vissza de abban a pillanatban csattant egyet az alaplap felöl és vége volt nem reagált semmire,kipróbáltam más tápot és azzal ugyan úgy működik ahogy eddig ment,ez is el fog szállni? mi lehet az előző táp halálának az oka? lejjebb vettem a gép teljesítményét is,vagy ez nem befolyásolja?
előző táp: switching power supply,47-63Hz,300 watt max
jelenlegi: valami frontier,60-50 Hz,330watt
2011. júl. 16. 22:47
11/12 A kérdező kommentje:
ahaa szét szedtem,oda volt cinezve egy biztosíték és az pattant ketté,rendesen ketté van törve,azt ki lehet cserélni? milyen biztosítékot lehet oda cinezni helyette? nyilván ugyan olyant de nem tudom az milyen ami benne van
2011. júl. 20. 08:03
12/12 mrillegal1 válasza:
alá van nyomva az alpaplapba hogy a 300 wattoshoz hány amper stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!