Hogy állítsam be, hogy újraindítás után is legyen hang a gépen?
Figyelt kérdés
Az lenne a gondom, hogy ha újraíindítom a gépem (Windows 7) akkor eltűnik róla a hang. Megnéztem minden beállítást és nem találtam hogy mit kéne átállítani, hogy maradjon. Ha a kis hangszóróra kattintok a tálcán jobb klikkel, utána a lejátszóeszközökre, ott azt írja hogy minden oké, de mégsincs hang. Most eljutottam odáig, hogy ha ezt a panelt leokézom, akkor utána ad rendszerhangot, tehát valószínűleg tényleg jó az a realtek high definition audio progi ami rajta van, de chrome-ba pl youtube-on nincs hang.. mindent próbáltam már, youtube hang nincs elállítódva, nincs semmi lenémítva.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2015. márc. 30. 15:34
2/3 A kérdező kommentje:
Egy éves a gép, nem hiszem hogy van frissítve. Vagyis magamtól nem, csak ha kiírja hogy indítsam újra mert frissítéseket végez.
2015. márc. 30. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!