Miért van az hogy minden barátom olyan görcaösen ragaszkodik a vga kábelekhez?
Figyelt kérdés
Akármelyiknek mondom hogy vegyen egy hdmi-t ami egyébként filléres dolog (mert a monitora és gépe is alkalmas rá) akkor se. a vga át se viszi rendesen a full hd képet és még analógra is alakítgatni kell.2015. márc. 30. 12:37
1/6 anonim válasza:
Kétlem, hogy annyira "görcaösen" ragaszkodnának. Ha megveszed, beszereled és beállítod nekik, egyik sem fog tiltakozni. Az van, hogy nem érdekli őket, semmi más oka nincs. Drasztikus javulást amúgy sem okoz, ha nem figyeled külön észre sem veszed te sem.
2/6 A kérdező kommentje:
Olyan ismerősöm is van akinek hibásan viszi át a képet (villódzik meg szakad) mert 24 inches a monitorja de akkor is lusta szerezni egyet mellesleg fotósnak tanulok szóval hamar éazreveszem a különbséget
2015. márc. 30. 13:20
3/6 A kérdező kommentje:
*külömbség
2015. márc. 30. 13:20
4/6 anonim válasza:
Kár volt javítani, N-nel volt jó :D
5/6 A kérdező kommentje:
Benéztem XD
2015. márc. 30. 13:28
6/6 anonim válasza:
Szerintem csak simán nem érdekli őket és nem az, hogy ragaszkodnak hozzá. Ez volt otthon és működik vele, szerintem ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!