Vibrál a számítógépem képernyője. (A gyak. Kérdés ragaszkodik a kérdőjelhez:? )
LCD monitorom van (Fujitsu L19T-1 LED), a jelenség egészen finom, elsőre nem is könnyű észrevenni (de miután ez megtörtént, igen zavaró), ezek a vibrálások a jobb felső sarokból a bal alsóba tartanak, játék és video nézése közben lehet megfigyelni állandó jelleggel, de egyéb tevékenység közben is jelentkezik véletlenszerűen. Ha lejjebb veszem a felbontást, a probléma megszűnik. Itt szeretném leszögezni, hogy tegnap lett a számítógépem videokártyája kicserélve (most egy GeForce GTX 650 van benne), szerintem triviális lenne, hogy ezt gyanúsítsam, ezzel szemben a szerelő (aki ennek a beszerelését is végezte), azt mondja, hogy nem ezzel van a probléma, hanem beállítási gondok lehetnek. Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy jogosnak tartjátok-e az ő felvetését. Ezelőtt hasonló problémát nem tapasztaltam. Kérlek, nézzétek el, ha pongyolán fogalmazok, vagy ha a kérdés túl evidens (számomra is annak tűnik, de nem vagyok teljesen magabiztos abban, hogy igazam van), nem vagyok a téma szakértője. Mellesleg, amennyiben a videokártya lenne a probléma, hogy lehet, hogy egy bizonyos felbontás alatt nem produkálja ezt a hibát, tehát miért nem általános a jelenség?
A válaszaitokat előre is köszönöm
Nekem ugyanez volt a bajom.
A gépet és a monitort összekötő D-sub kábelt kicseréltem DVI-re, s egyből jó lett.
1. válaszoló: nem, nincs mágnes, ez egészen biztos.
2. válaszoló: az a probléma, hogy nincs DVI bemenete a képernyőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!