Miért nem érzékeli a számítógépem az Ipodom?
Figyelt kérdés
A számítógépem nem érzékeli az ipod shufflemet. 2.0-ás csatlakozóba dugom, az ipod világít, hogy tölt. A gép nem csippan, mintha be sem dugtam volna. Nem az ipoddal, vezetékkel, porttal van a gond, ez biztos. Amikor csatlakoztatom, az eszközkezelőben, az USB-vezérlők alatt sem jelenik meg semmi. Pár alkalommal tudtam használni, azóta nem. Itunes, semmi nem érzékeli, mintha atényleg be sem dugtam volna. Próbáltam elülső és hátsó portokba is dugni, de semmi. Le lehet valahgoy törölni az eddig Ipodhoz telepített drivereket, stb.? Hogy újra feltelepítse magának a gép.2014. jan. 16. 17:22
1/5 A kérdező kommentje:
Mellesleg win 7 oprendszer, és a portok más eszközökkel teljesen jól működnek.
2014. jan. 16. 17:24
2/5 anonim válasza:
Próbáld megnézni másik géppel jó-e,ha nem akkor rossz.
3/5 A kérdező kommentje:
Bevittem szervízbe, ott működött gond nélkül a macbookon.
2014. jan. 19. 21:36
4/5 anonim válasza:
Akkor formázd és telepítsd újra a géped.
5/5 A kérdező kommentje:
Ezt nem lehet elkerülni? Csak az ipodhoz telepített dolgok törlésével, vagy bármi ilyesmi?
2014. jan. 19. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!