Sipos Csanád kérdése:
A számítógépem nem érzékeli a wincestert mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 08:08
1/12 anonim válasza:
először próbáld ki húzni a vinyó kábelét az alaplapból és a vinyóból is. ezután dugd vissza, próbáld ki. Ha nem megy, cseréld ki a kábelt. ha ezután sem megy akkor jöhet egy winchester-csere
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor jöhet a whincester csere.
2012. jún. 22. 08:27
3/12 A kérdező kommentje:
És he ráteszek egy drivert akkor elindul?A vinyómnak a márkálya samsung HD403LJ
2012. jún. 22. 08:31
4/12 csapo1002 válasza:
A jumper jól van rátéve a vinyóra?
5/12 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom mert nem értek hozzá!
2012. jún. 22. 08:58
6/12 csapo1002 válasza:
A vinyón a tápkábel és az adatkábel között van a jumper. Egy kis műanyag "pöcök". Fehér, vagy fekete, vagy piros, stb. Ahhoz, hogy "master" módban üzemeljen az adatkábel felőli oldalon az első két tüskén kell lenni függőleges állasban. Így próbáld!
7/12 A kérdező kommentje:
A vinyóm samsung HD403LJ és nem látok rajta semmiféle jumpert csak a gépem alaplapján
2012. jún. 22. 09:19
9/12 csapo1002 válasza:
Bocs, én ATA-s vinyóra gondoltam először...:)
10/12 Pj0tr válasza:
Ennyire "szakértő" emberkének ne javasoljuk szerintem, hogy csapja fel a motorháztetőt :)
Szerintem kérd meg az egyik tényleg hozzáértő ismerősödet, hogy nézze meg.
Ha esetleg Forever Alone vagy, akkor marad a szakszerviz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!