DEETH_AA kérdése:
Az új számítógépem ujraindul mikor játszok (nem mindnél). Amikor játszok pl a cod:g sinlgeplayerjével, akkkor csak kb 1 óránként indul ujra vagy nem is indul ujra, ha az extinction módjával játszok akkor kb 10-20 perc mulva, ha multizok akkor néhe?
Figyelt kérdés
...meg most felraktuk a far cry 3 blood dragont akkoris ujraindult, de más játéknál nem, azt irja h power supply surges detected during prev. Power on?
Gépem:
Asus amd fm2 f2a55-m lk2 plus microATX alaplap
AMD fm2 athlon 2 x4 760k 3.8ghz 4mag BOX proci
Kingmax DDR3 1333mhz 4gb kit(2x2gb)RAM
Nvidia GTX650 Ti 1gb vga
Chieftec arena 450w gpa-450s8 OEM tápegység
2014. jan. 5. 10:59
1/6 anonim válasza:
Ez a hiba nekem onnan ismerős hogy valamelyik hűtés nem frankó a gépedben mert ismerősömnek is ez volt a baja és szint úgy nála is hűtési gondok voltak.Elsősorban ajánlott a proci hűtődet megnézni mert pl egy i7 esetében gyári hűtéssel nem csodálkozom ha óránként leáll a gép a melegedés miatt.
2/6 anonim válasza:
Chieftec táp egy hulladék ami a gépben van nem csodálkozom ha hazavágja az egész gépet valamint egy erősebb procihűtő ajánlott lenne ahogy az előző is leírta.
4/6 Waptolvaj válasza:
A chieftec hulladék táp? Ember téged honnan engedtek ki?
5/6 A kérdező kommentje:
ja énis arra gondoltam táppal van gond,de erösebbet kell venni?most van 450 w-os és asus oldalán van ilyen kalkulátor ha jol irtam be a cuccokat 600-650 watt kéne,ez a gond,vegyek 600-650 wattos tápot?
2014. jan. 17. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!