Videokártya vagy északi híd hiba?
Figyelt kérdés
Most hoztam el a szervízből a laptopom ami elvileg északi híd hibával volt ott. Bekapcoslás után ami feltünt hogy nem tudom állítani a felbontást windowsban és láttam a biosban hogy 128mb-s csak a videokártya ami eredetileg 512mb-s ( a windowsban az eszközkezelő csak az integráltat látja)... Ez most azt jelenti hogy elkúrtak valamit a szervízben vagy a videokártya is meghalt ?2015. márc. 21. 17:47
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy ki van csúszva a helyéről. Érdemes lenne belekukkantani, ha felkészült vagy ilyesmire. Ellenkező esetben vissza a szervizbe, az eszközkezelőnek látnia kéne.
2/2 A kérdező kommentje:
Kaptam rá garanciát szóval visszaviszem, de nem látja aaz eszközkezelő olyan minha nem lenne benne. Biosba is csak annyi van hogy 128mb-s és az is az integrálté
2015. márc. 22. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!