Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez az egér jó gameléshez?

Ez az egér jó gameléshez?

Figyelt kérdés
[link]
2015. márc. 21. 17:22
 1/9 anonim válasza:
'gaming mouse'...tippelj.
2015. márc. 21. 17:31
 2/9 |Orfeusz| ***** válasza:
Én ilyet nem vennék. Akkor inkább itthon valami olcsóbbat. Ha nincs szükséged a sok gombra, 5 gombos egeret találsz bőven. (3 alap+2 oldalsó)
2015. márc. 21. 17:31
 3/9 A kérdező kommentje:

Végülis szerintem ugyan az mint a drágábbak, csak ott a márkát ugye meg kell fizetni...

Meg ha esetleg 1-2 hónapot bírna, szerintem akkor is megér 2k-t 5500 DPI

2015. márc. 21. 17:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy itthon ennyi pénzér még majd, hogy nem sima egeret nem veszel...
2015. márc. 21. 17:36
 5/9 anonim ***** válasza:

tök jól mutat a képen, kár hogy kisgyerek kezével fotózták. Nagyon apró ám, ha nem ilyen vékony karcsú női kezed van, akkor nagyot fogsz nézni.

A műanyag már ránézésből látszik, hogy nagyon silány minőségű, hamar kopó fajta.

Igazából rajtad áll, kínai koppintás gamer egérről. De jót állást ha szétesik 1-2 hónap múlva ne is várj.

2015. márc. 21. 17:49
 6/9 A kérdező kommentje:

Item size: 13 * 8 * 4 cm / 5.1 * 3.1 * 1.6in (L * W * H)

Tehát egy kicsivel nagyobb mint a Razer Abyssus.

2015. márc. 21. 18:01
 7/9 anonim ***** válasza:
kinek hogy, nekem a razer abyssus is kicsi volt. De a minőségén ez attól még nem változtat. Nem hiába annyi az ára, amennyi.
2015. márc. 21. 18:04
 8/9 anonim ***** válasza:

A lányom vett egy hasonlót (csak ő az Aliexpressről). Nekem hatalmas kezem van (22 cm a tenyerem tövétől a középső ujjam hegyéig), és még így is bőven kényelmes (nagyon jól támasztja a hüvelyk, gyűrűs és mutatóujjat is). Persze ennyiért nem lehet túl jó minőséget elvárni, de az árát megéri.

Online játékoknál vigyázz a Double Click gombbal, mert sok játéknál (pl. CS:GO, Battlefield) eltiltás járhat a gyorstüzelésért.

2015. márc. 25. 23:41
 9/9 anonim ***** válasza:
#7: Próbáld ki a Mionix Naos-t, vagy a FUNC MS-3-at! Fantasztikusan kényelmesek.
2015. márc. 25. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!