Végülis szerintem ugyan az mint a drágábbak, csak ott a márkát ugye meg kell fizetni...
Meg ha esetleg 1-2 hónapot bírna, szerintem akkor is megér 2k-t 5500 DPI
tök jól mutat a képen, kár hogy kisgyerek kezével fotózták. Nagyon apró ám, ha nem ilyen vékony karcsú női kezed van, akkor nagyot fogsz nézni.
A műanyag már ránézésből látszik, hogy nagyon silány minőségű, hamar kopó fajta.
Igazából rajtad áll, kínai koppintás gamer egérről. De jót állást ha szétesik 1-2 hónap múlva ne is várj.
Item size: 13 * 8 * 4 cm / 5.1 * 3.1 * 1.6in (L * W * H)
Tehát egy kicsivel nagyobb mint a Razer Abyssus.
A lányom vett egy hasonlót (csak ő az Aliexpressről). Nekem hatalmas kezem van (22 cm a tenyerem tövétől a középső ujjam hegyéig), és még így is bőven kényelmes (nagyon jól támasztja a hüvelyk, gyűrűs és mutatóujjat is). Persze ennyiért nem lehet túl jó minőséget elvárni, de az árát megéri.
Online játékoknál vigyázz a Double Click gombbal, mert sok játéknál (pl. CS:GO, Battlefield) eltiltás járhat a gyorstüzelésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!