Windows 8.1 2 egér egy gép, hogy lehetne megoldani?
Figyelt kérdés
A kérdés adott.2015. márc. 19. 07:05
1/8 anonim válasza:
Szerintem hülyeség egy autóba 2 kormányt rakni. :)
Egy részről értelmetlen, más részről nem tudja az egyik kéz, mit akar a másik.
Ráadásul szerintem nem is megoldható.
2/8 anonim válasza:
Veszel egy teszkó gazdaságos egeret a másik gépbe. Használtan meg kapsz még olcsóbban...
3/8 anonim válasza:
hogy ne lenne már értelme. Én is két egeret használok. Egy sima 5 gombos görgőset az általános dolgokhoz, meg egy hanyattegeret rajzoláshoz. Én mondjuk win7-et használok a dolgozós gépemen, de minden probléma nélkül működik a kettő együtt. USB-sek, bedugtam őket és működik mind a kettő. Win 8-nál is kellene szerintem.
4/8 Koplárovics Béci válasza:
Az XP is biztosan kezel két "egeret". De szerintem a korábbi windowsok is. Simán bedugod, ennyi. Például: a laptopon van saját eszköz (többnyire touchpad), és emellett használhatsz egeret is.
5/8 anonim válasza:
Win 8.1 mellett nekem ugyanúgy működött, mint Windows 7 alatt, ahogy írták is: bedugtam őket a USB portokba és már használtam is őket. Nem kell hozzá semmi.
6/8 Szirty válasza:
Láttatok már laptopot amibe bedugnak egy USB-s egeret? :-)
Két egere lesz. Egy a touchpad, másik amit csatlakoztattak.
7/8 anonim válasza:
Na ilyenkor csapom földhöz a poharat.
2 egér. . .?? a faxomat.
8/8 Szirty válasza:
"2 egér. . .?? a faxomat."
A két monitort már megszoktad? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!