Mit jelent, hogy az akkumulátor állapota "gyenge"?
Figyelt kérdés
Toshiba állapotfigyelő szerint. Tegnap simán elvoltam 2-3 órát egy töltéssel, ma meg megjelenik ez az üzenet. Ez mit jelent? Nem jól töltődik? Vesztett a kapacitásából? Egyéb?
Kép itt:
2015. márc. 19. 12:10
1/5 Szirty válasza:
Azt jelenti,hogy a szoftver szerint az akku kezd elhasználódni.
Nem biztos hogy igaza van, de figyelj oda rá.
2/5 anonim válasza:
Ez lehet fordítási hiba is. Pl mobiloknál is gyenge akku jelenik meg, amikor leesik a töltöttség. Az üzenet nem a fizikai állapotára, hanem a töltöttségi szintre vonatkozik, csak félreérthetően van megfogalmazva.
3/5 anonim válasza:
#2, ha megnézed a képet, akkor szerintem rájössz, hogy itt valószínűleg nem fordítási hibáról van szó. Ugyanis 100%-on van a töltöttsége, kapacitása.
Kérdező, milyen régi az akku? Sokat használtad?
4/5 Szirty válasza:
Szerintem is egyértelműen az akku fizikai állapotára (kondíció) vonatkozik az üzenet.
5/5 anonim válasza:
3: Lehetséges, azt hittem egy állapot folyamatjelzőről készült kép van előttem.
Így viszont más a leányzó fekvése és igazat adok neked, tényleg romlik a kondíciója az akksinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!