S. O. S Miért nem tölt tabletem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az elmúlt napokban nagyon lassan töltött a tabletem és nagyon hamar lemerült ( Navon Raptor 8 ) Az, hogy hamar lemerült már kezdetektől fogva így volt, de 3-4 óra alatt feltöltött ... Nekem sokszor kelett használnom tehát legtöbbször úgy használtam, hogy csatlakoztatva volt a töltőhöz. Ma viszont mikor 35%- on volt és fel akartam tenni tölteni nem töltött semmit !! Próbáltam másik töltővel, de azzal sem működik ! Mit tudok csinálni ??? Ha szervízbe viszem mennyi idő kb mire készen lesz??? Vagy esetleg tudok mást csinálni ??? Nagyon megköszönném, ha valaki írna egy választ, mert gyorsan kéne !2015. márc. 10. 17:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!