Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek a Nvidia Geforce...

Szerintetek a Nvidia Geforce vagy az Amd jobb?

Figyelt kérdés
Úgy értem melyik jobb játekra

2015. márc. 19. 10:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
37%
Akárcsak a #6-os, én is csak szívtam eddig az AMD kártyákkal, így én is azt mondom: soha többé.
2015. márc. 19. 12:31
 12/22 anonim ***** válasza:
32%

Ha mindenképpen össze akarod hasonlítani, akkor: Az AMD általában ugyanazon az áron nagyobb teljesítményt nyújt, de magasabb fogyasztással és kevesebb feature-rel, mint az NVidia.

Persze ez egy nagyon lesarkított vélemény, általában pénztárcafüggő, hogy éppen melyiket éri meg megvenni. Mind a kettőnél vannak remek ár/érték arányú darabok, attól függ a döntés, hogy éppen mennyit szánsz rá.

2015. márc. 19. 13:01
 13/22 anonim ***** válasza:
64%

Én az utóbbi 6 évben Radeonokkal nyomultam, drivert nagyon ritkán frissítettem, nem volt rá szükség. Telepítési gond, driver leállás = nulla. Nem értem egyesek mit bénáznak...

Most GTX660 karim van fél éve...semmi minőségi különbséget nem tapasztalok se képileg se szoftveresen...annyi, hogy van Physx, de ez nem komoly érv. Fogyasztásban MOST jobb az nvidia széria, de azért ez közel sem volt/van mindig így. Featurek tekintetében is több dolgot az AMD hozott be előbb. Nyugodtan le lehet venni a ződ szemüveget...bármikor vennék újra Radeont de geforcet is...melyikkel járok éppen jobban.

2015. márc. 19. 13:37
 14/22 anonim ***** válasza:
34%

"Ha mindenképpen össze akarod hasonlítani, akkor: Az AMD általában ugyanazon az áron nagyobb teljesítményt nyújt, de magasabb fogyasztással és kevesebb feature-rel, mint az NVidia."

Az ilyen okoskodó, hozzá nem értő emberek minek szólnak bele? Ilyen nincs, hogy az AMD általában jobb teljesítményt nyújt. A fogyasztás is teljesen szériafüggő. Meg milyen az a kevesebb feature?

Ettől már csak a drivert fikázó emberek jobbak. Nekem volt mindenfajta kártyám, soha nem volt gondom. 10 éve a Geforce4-el sem és most sem a HD6870-essel. Még Win8.1-en is tökéletesen működik.

2015. márc. 19. 13:45
 15/22 anonim ***** válasza:
# 14 Ajánlom figyelmedbe az idézett rész után következő két mondatot.
2015. márc. 19. 15:13
 16/22 anonim ***** válasza:

alsó és közép kategóriában az nvidia-val azonos árú amd kártyák rávernek az nvidia kártyáira teljesítményben, bár magasabb egy minimálisan a fogyasztásuk, de szerintem ez elnézhető, Felső kategóriában ez a különbség már elveszik mert kb. egy teljesítményt adnak egy áron csak épp az amd kártyája többet fogyaszt. Ezért felső kategóriás kártyát most én nvidia-t vennék, de alsó és közép kategóriában meg amd-t. Nvidia-nak az alsó kazegóriás kártyái túl vannak árazva a konkurenciához képest.

Ja és akinek driver problémái vannak azokat én se értem mit bénáznak. Ha nem szemetelnék tele a rendszerüket minden szarral akkor talán nem lenne ilyen probléma. Az elmúlt 15 évben sose volt driver problémám pedig javarészt amd/ati kártyáim voltak.

2015. márc. 19. 16:38
 17/22 anonim ***** válasza:
51%

És mit nézzek a további 2 mondaton? Ez nem egy lesarkított vélemény, hanem egy nagy hülyeség. Igen vannak jó ár/értékű darabok mindkettőnél, de a magasabb fogyasztás és társai még mindig hülyeség. De látom megy a piros kéz, a hülye okoskodók, nem is tudnak mást. Fikázzátok egymás drivereit, meg "feature"-jeit, általánosítsatok még 100 oldalon keresztül plíz.

2015. márc. 19. 16:46
 18/22 anonim ***** válasza:

# 17 Idéznél kérlek tőlem egyetlen hsz-t is amelyben akármit is fikáztam volna?

Mikor felnézek próbálok abszolút objektíven segíteni az embereknek, egyaránt ajánlottam már Intel+Nvidia, AMD+AMD, Intel+AMD és AMD+Nvidia konfigot, nem csak az elmúlt években, de az elmúlt hetekben is. Ha valaki később jobbat ajánl az enyémnél (akár egy másik kérdésnél is), akkor szépen elnézést kérek és megkérdem a kérdezőt, hogy inkább az övét vegye, ha nem ütközik az elveivel. Nem abba az emberbe kötöttél bele, akivel problémád van.

2015. márc. 19. 17:07
 19/22 anonim ***** válasza:

igazad van nem magasabb az amd fogyasztása egy kicsit sem. Legalább néznél utána mielőtt leégeted magad.

[link]

2015. márc. 19. 17:17
 20/22 Aáeéiíoóöuú válasza:

Nekem jópár ideje nvidia gtx 950 4gb van és semmi gond elötte amd volt ugyanazon a procin (i5) és ugyanannál a játéknál pixelesebb volt és ritkán szagg.

Most olyan fél éve beleraktam még egy gtx950 et mintha valimi ti lenne benne.

ÁLOM.

ÉN AZT MONDI HOGY NVIDIA DE A TE DÖNTÉSED.....

2016. júl. 31. 01:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!