Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek a Nvidia Geforce...

Szerintetek a Nvidia Geforce vagy az Amd jobb?

Figyelt kérdés
Úgy értem melyik jobb játekra

2015. márc. 19. 10:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
83%

Mindegyik ugyanannyira megfelelő. Nincs ilyen.

Mindegyik játékot más cég támogat, eltérő márkájú kártyákra van optimalizálva.

2015. márc. 19. 10:33
 2/22 anonim ***** válasza:
78%
Egyik se jobb. Mindkettőből léteznek erős és gyenge kártyák is, nem lehet cakk-pakk a kettőt így összehasonlítani.
2015. márc. 19. 10:34
 3/22 anonim ***** válasza:
77%
Na. . .kezdődik. :)
2015. márc. 19. 10:39
 4/22 anonim ***** válasza:
60%
Nekem eddig volt 6 Geforce és 6 Radeon kártyám plusz tesóimnál is hasonlóan több kártya megfordult mindkét tervező oldalról. Elmondhatom, hogy mindkét oldallal elégedett vagyok (vagyunk), videokártyát mindig ár/érték arányban vásárolunk, nem gyártó vagy márka alapján (persze számíthat, hogy adnak-e mellé játékot, mennyi a gari vagy milyen a hűtés a kártyán, de más nem nagyon befolyásol).
2015. márc. 19. 10:41
 5/22 tamasoft ***** válasza:
75%
És melyik a jobb? Intel vagy AMD? :-DD
2015. márc. 19. 10:41
 6/22 anonim ***** válasza:
22%

Ott legalább egyértelmű, hogy Intel.

Nvidia és AMD közt nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy melyik jobb. Nekem eddig több AMD kártyám volt, mint Nvidia, és mi a véleményem a pirosakról? Soha többé. Vannak emberek, akik meg vannak elégedve az AMD-vel, hibátlan, sosincs vele probléma, nem értik az Nvidia fanboyokat, mégis milyen szoftveres problémák? Lóf**z van, nem gond. Nekem minden AMD-m mellett ugyanazok a hibák voltak, több konfiguráció mellett is, végigkísértették az elmúlt 10+ évemet, semmit nem változtak. Ha valaki kiírja, hogy "miért van az, hogy az amd driver leállt/nem tudom telepíteni/kifagyott/nem tudom használni a dedikált kártyát az integrált helyett pedig úgy indítom", egyszerűen csak mosolyogni tudok rajta, már nem mondok semmit.

Aki meg van elégedve vele, az tényleg maximálisan boldog azzal, hogy AMD-je van, vannak olyanok is, akiknek ez nem számít, még így is megérte, hiszen nagy teljesítményt vásároltak jóval olcsóbban, így ezek miatt tényleg nem mondható el, hogy egyik jobb a másiknál. Ettől függetlenül mióta megint Nvidiám van, soha egy problémám nem volt még vele, minden úgy működik, ahogy azt elvárnám. Más ugyanezt megkapja AMD-től is, lényegtelen, számomra Nvidia jobb, és nekem a jövőben is meg fogja érni a többletkiadást, ha nagyon elvetemült árak lennének, akkor pedig - mint ahogy most is - egyszerűen nem veszek újat.

2015. márc. 19. 10:51
 7/22 anonim ***** válasza:
Attol fugg mire meg melyik ár kategóriában
2015. márc. 19. 10:52
 8/22 anonim ***** válasza:
60%

Az intel vs amd vita is árfüggő. Természetesen nem kell összehasonlítani egy 50000ft-os és egy 20000ft-os cpu-t, de azt meg kell határozni, hogy mire szánja az ember. Egy tervezői programban lemossa egy 8 magos fx a 4 magon intel i7-et, játékokban erősebb az intel, hd ready és full hd játékokban meg fej-fej mellett vannak (kérdéses, hogy miért itt támadnak fel a vörösök), csak az amd-nél van a drop, ami ritkán leugrasztja a stabil fps-t egy millisecundumra. [link]

Sokak számára nem is érzékelhető, de a tesztprogik kimutatják. Emellett az amd fx procik erőteljesen hevülnek (mit hevülnek, izzanak). Integrált vonalon az APU-k tönkreverik az intel HD graphics megoldását.

Szóval mindkét oldal jó bizonyos téren. Nem kell elmenni xbox vs playstation (újabb flame!) irányba.

A kérdéstől meg nagyon eltértünk.

2015. márc. 19. 11:24
 9/22 anonim ***** válasza:
23%
tervezésben sem mossa le a 8 magos fx sajnos ez a baj de még egy i5 2500 el sem bír el :(
2015. márc. 19. 11:42
 10/22 anonim ***** válasza:
59%

Utolsó, ott a linkben a teszt miért nem nézed meg?

[link]

Azért szoftvereknél még rendben van az FX széria.

2015. márc. 19. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!