Videokártya csere után nem indul egyből a gép ez miért van?
Figyelt kérdés
bekapcsolom aztán kiir valami olyasmit amit akkor szokott ha hibás az op rendszer.. meg hogy újraindításhoz nyomjak crt,alt+del. gombokat. újraindítom ugyanaz... újrainditom megint belépek a biosba és onnant változtatás nélkül kilépek és egyből tölt az oprendszer..fura de miez??2015. márc. 15. 15:50
1/4 anonim válasza:
azért mert 1 szeri beindítást engedélyez gondolom a gép és akkor fel kéne rakni a Videokártya Drivert
3/4 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyen probléma, mikor procit cseréltem és a táp nem igazán volt elég hozzá, mindig csak bios reset után (itt se volt változtatás) állt fel félstabilan a gép, azt már ne kérdezd, hogy miért így jelentkezett a hiba.
Milyen a te konfigod?
4/4 anonim válasza:
Szerintem is a táp lesz kevés. Játékoknál nem szokott leállni, vagy fagyni a gép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!