Számít valamit a töredezett mentesítés egy i7-es konfigon amiben van 16GB ram, de nincs benne SSD?
Igen számít. Eltöltesz X percet / órát a semmire, ami alatt legalább energiát pazarolsz és még a gépet sem tudod teljes tempóban használni.
Ha lassú a HDD akkor szerezz be egy SSD-t!
A lemezt "egyszerre" kell írnia és olvasnia, ez megterhelő. Ha mellette még más folyamat is hozzá szeretne férni a lemezhez, akkor aztán áll mindkettő.
Túl sok hatása sem lesz a töredezettségmentesítésnek.
Ha van lóvéd i7-re meg 16 GB RAM -ra akkor nem értem miért pont egy SSD -re sajnálod (?)
Szinte semmit nem tudok mondani, ami ennyire megdobná a gépen való munka sebességét és a felhasználói élményt, mint egy SSD.
Egyébként régebben, mikor én is hagyományos vinyóról futtattam az operációs rendszert, szinte alig tapasztaltam különbséget töredezettségmentesítés előtt és után, pedig cutom programot használtam rá, nem a Windows beépített lehetőségét.
Már kb 2 éve használok SSD -t és a gépemen lévő Windows is 2 éves, ez idő alatt szinte semmit nem lassult a gépem telepítés óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!