Töredezett mentesitettem a "d"-t és azt dobja ki hogy a töredezett mentesités leállt mert mert a fájlrendszerben inkonzisztenciák észlelhetöek. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 17:44
1/5 anonim válasza:
hibás a fájlrendszer engedd rá a hibamentesítőt (felette lévő gomb) az megoldja.
2/5 anonim válasza:
Felette lévő gomb? o_O
Írd be parancssorba, hogy "chkdsk d: /f /r". Akkor csináld, amikor el tudod foglalni magad, mert ha nagy a meghajtó, akkor órákig is tarthat. Ha gyorsabbat akarsz, akkor csak "chkdsk d: /f", de ez nem ellenőriz mindent, pl. hibás szektorokat nem keres.
3/5 anonim válasza:
-.-" amikor be megy a meghajtó tulajdonságaiba ott van az eszközök fülön a töredezettség mentesítés az a fölötti ellenőrzés.... gombról volt szó egyszerűbb mint parancssorba írogatni. -.-"
4/5 anonim válasza:
19:13: Szerintem rajtad kívül nem létezik ember, aki onnan indítja a töredezettségmentesítőt, vagy bármi mást.
5/5 anonim válasza:
-.-" Szerintem meg nem kéne okoskodni mivel parancssorban több mindent el lehet rontani és ha nem jártas benne(Gondolom nem vagy gondolat olvasó hogy mennyire jártas benne.) akkor el tudja rontani még jobban. -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!