Szerintetek jól össze van állítva ez a gép és még azt is hogy milyen játékokat vinne el?
Processzor:Intel Core I3(60 GHZ)
Alaplap:ASRock B85M-HDS Intel B85 LGA1150 mATX
Ram: 4GB(DDR3)
HDD: 1TB(Caviar WD10EZEX)
Videókártya:Nvidia GeForce GT720(2GB)
Táp:Thermal Master 500W
"de én úgy tudtam hogy az Nvidia a legjobb videokártya"
Én meg azt hallottam hogy a BMW a legjobb autó.
12 éves gyerek szájából hallok ilyen mondatokat.
Mivel a 270X árán nincs semmilyen olyan Nvidia,ami vele egy szinten van,így nem igen játszik más.
GTX750Ti,GTX660 gyengébb,a GTX760 és a GTX960 pedig jóval drágább.
Amit összeírt a kolléga az sokkal erősebb játékra, mint a kérdésben lévő, sőt jobb a Pentium G3420 és a GTX750 kombós módosításnál is.
Az Nvidia meg nem a legjobb videokártya. Éveken keresztül kapott egy csomó pofont Ő is a Radeonoktól, de az elvakult Nvidia fanok azt nem látják. Most végre keveset fogyaszt a Maxwell és már minden elvakult fan isteníti a gyártót. NEM...nem jó dolog a szemellenzős hozzáállás (írom mindezt most pillanatnyilag egy GTX660 mögül....a kis gépben viszont egy Radeon HD7770 van).
Le is húzhatná a rolót a Rockstar,ha egy 4 magos CPU-n és egy erős középkategóriás VGA-n rosszul futna a GTA5,ami állítólag pont azért késik,hogy tökéletesen optimizált legyen.
Futni mindenképpen fut,az hogy milyen grafikán,majd egy hónap múlva kiderül,ha minden jól alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!