Ez a számítógép konfig elvinné ezeket a játékokat?
Alaplap GIGABYTE GA-H81M-S1
Processzor Intel Pentium Dual-Core G3258 3.2GHz LGA1150
Memória CRUCIAL 4GB DDR3 1600MHz CL11 CT51264BA160B
Videokártya MSI R7 260X OC 2GB 128bit DDR5 PCI-E R7 260X 2GD5 OC
Merevlemez Western Digital Caviar Blue 1TB SATA3 WD10EZEX
Táp Chieftec 550W CTG-550-80P
A játékokról, hogy FPS lagg, és akadozás nélkül vigye + stabil legyen, tehát ha körülbelül 30 ember egyszerre lövöldözik, akkor sem laggoljak be, és akkor sem legyen FPS lagg. (Nagy vonalakban, ha káosz van, akkor is stabil maradjon az FPS, és ne akadozzon.)
GTA IV
Far Cry 3
COD4
Már nyitottam egy ilyen jellegű témát, csak út közben még egy kérdésem lett, és nem nagyon kapok ott választ.
Nem akarlak siettetni titeket, csak nem sokára venném meg a gépet, mert a mostanival kész rémálom...
7/: Én meg azt szeretném, ha nem kötekednél. Attól hogy nem sikerült megbeszélni az asszonnyal, hogy este vagy reggel csináljátok, még nem kell kötekedni. Egyébként, miért írsz ide, ha az ég világon semmi köze nincs a témához?
Amúgy az r9 290 túl sokba kerül, nem tudom hogy idővel ki lehet -e cserélni, ha igen, akkor szerintem ki fogom.
9/Nem tudom hogy hol dolgozol, de nagy eséllyel nem informatikus tanárként, mert ha annyira akarod tanítani, akkor ott tanítsd. Rakhatok fel olyan témát, amiben az van, hogy KEVÉS FPS, vagy FPS lagg, és ott csillogtathatod a tudásod. Én is tudom, hogy a helyes, az a kevés FPS, de már megszoktam a lagg kifejezést.
Ha 4 -szer sem elég meghúzni, akkor lehet, hogy egy ... vagy (inkább nem mondom ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!