Nekem eddig szinte mindig 30%-ra volt állítva a Windows 7-ben a hang (fülhallgatót használok) és így pont jó volt minden. Tegnap óta pedig ugyanazokat a videókat, játékokat, még 100%-on is alig hallom! Bővebben lent. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Már vezérlőpultban is mindent maxra vettem, de semmi nem lett jobb. Egyébként ha számít akkor elmondom, hogy tegnapelőtt vettem egy mikrofont(és ez már biztos nem számít, de felraktam a TeamSpeak-et is), de szerintem nem ettől van, mert azon a napon még semmi baj nem volt, csak tegnap és ma.2012. máj. 15. 17:45
1/5 anonim válasza:
Csak mikit vettél vagy fülesen van a mikrofon?
2/5 A kérdező kommentje:
most újba csak mikrofont vettem, a fülesemen nincs mikrofon
2012. máj. 17. 19:07
3/5 anonim válasza:
"és ez már biztos nem számít, de felraktam a TeamSpeak-et is"
óóóó dehogynem :D
nálam első dolga volt, hogy kirakja a hangot hangszóróra, hiába volt bedugva a füles, nem reagált
egyébként amit tudok ajánlani: Hangszóróra jobbklikk, Lejátszóeszközök, Kommunikáció fül: "Nincs művelet"
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. máj. 18. 14:19
5/5 A kérdező kommentje:
Az oldotta meg a problémát,hogy átállítottam az akusztikát.:D
2012. máj. 21. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!