Ez most komoly? 4GB Ram nem elég a Cod Ghost-nak?
Először kiadta a "Call Of Duty Ghosts Couldnt Write A File Hard Disk Probably Full Error" Utána néztem azt írják indítsam rendszergazda ként. Akkor meg ezt dobja ki: Your system memory (RAM) does not meet the minimum specification for runing Call Of Duty: Ghost.
4GB Ramom van, 3 hónapja vettem ezt a gépet, meg b/assza a fene ha nem indul el rajta a Ghost...
Az ár sem érv a konzolok mellett. Pici matek. A konzolos játékok átlagosan 1.8-2x annyiba kerülnek, mint a pc s változat. Feltételezem, hogy ha konzolt veszel, akkor játszani teszed, nem tv t nézni, ergo veszel játékokat. Kiadtál első körben a konzolra(most, új konzolra, az előző genercációt ne vegyük már ide, egy p4 es pc t simán összedobok 20k alatt, teljesen irreleváns) 130-140k t. Veszel rá évente mondjuk 6-8 játékot. Egy gamer gépet, ami erősebb, és távolról sem csak játékra jó veszel 200-220k ért, évente megveszed rá ugyanazokat a játékokat. Eredmény? Egy év után nullára jössz ki, csak épp sokkal erősebb géped van, amit nem mellesleg sokkal több mindenre is tudsz használni.
Persze most jön a mocskos paraszt azzal, hogy de hát nem kell a legújabb játékokat megvenni - steamen egy leárazás alatt megveszek 5 játékot, amíg konzolon ugyanabból a pénzből meg tudnék venni talán egyet. Talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!