Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez most komoly? 4GB Ram nem...

Ez most komoly? 4GB Ram nem elég a Cod Ghost-nak?

Figyelt kérdés

Először kiadta a "Call Of Duty Ghosts Couldnt Write A File Hard Disk Probably Full Error" Utána néztem azt írják indítsam rendszergazda ként. Akkor meg ezt dobja ki: Your system memory (RAM) does not meet the minimum specification for runing Call Of Duty: Ghost.

4GB Ramom van, 3 hónapja vettem ezt a gépet, meg b/assza a fene ha nem indul el rajta a Ghost...

2015. márc. 7. 14:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

# 5/10 Időpont ma 14:41

Logika. Boxot se vettél te 65-ért újonnan. Logika.

2015. márc. 7. 14:58
 12/22 anonim ***** válasza:
54%
Van hozzá update amivel már elindul 4Gb rammal is. Ugyan ez volt a Far Cry 4-nél hogy nem indul el két magos processzor de utána kidobtak hozzá egy updatet és elindul. A játékfejlesztők csak azért csinálják így mert szerződésük van a hardver gyártókkal is hogy te minél drágább gépet vegyél.
2015. márc. 7. 15:53
 13/22 anonim ***** válasza:

# 1

És fogtündér is létezik? Ez nem több mint mesterséges gépigény, a játék 1,5 gigánál többet nem eszik. Volt ebből egy szép kis botrány, de azóta oldották ezt a nevetséges korlátot.

Amúgy ennek a PC fanoskodásnak mi értelme?

2015. márc. 7. 15:56
 14/22 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ezt ne erőltesd, mert ennyiből is látszik, hogy korlátolt vagy erősen.
2015. márc. 7. 16:03
 15/22 anonim ***** válasza:
30%
Hozz fel kérlek egyetlen érvet a konzolok mellett (az árán kívül természetesen)
2015. márc. 7. 16:05
 16/22 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy a te érved a pc mellett egyedül az, hogy le lehet tölteni a játékokat.
2015. márc. 7. 16:06
 17/22 A kérdező kommentje:

"Logika. Boxot se vettél te 65-ért újonnan. Logika."

Nem nagyon értem mi benne olyan hihetetlen...

2015. márc. 7. 16:36
 18/22 anonim ***** válasza:
65%

Érvek a PC mellett:

1, Nincs 30 fps-re lockolva gyárilag a játékok fele, mert a már megjelenéskor idejétmúlt hardware nem bírja. Annyi fps-em van amennyit nem szégyellek

2; A látvány nem ocsmány, fényévekkel szebb akármelyik játék PC verziója mint a konzolos butított szutyok.

3; A kalózkodást PC melletti érvnek nem mondanám, de kétségtelen hogy nem hátrány ha azt teszek rá amit akarok

4; Konzol mellé mindenképpen kell hogy legyen pc-d is (hacsak nem KIZÁRÓLAG játszol) amin doksit szerkesztesz, netezel, videót vágsz, dolgozol esetleg, stb., ergo ennyi erővel vehetné egy normális játékos gépet is. Nem beszélve róla hogy konzol mellé is kell egy b_szom nagy HD tévé vagy monitor.

Mi szól a konzol mellett? Mondom, az ár, és a kb évi egy darab totál érdektelen konzol exkluzív címen kívül.

2015. márc. 7. 16:44
 19/22 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy az első és második pont érvényes legyen eléggé zsebbe kell nyúlni ahhoz hogy olyan gépet vegyél ami képes ezekre, akkor a 3.-ik pont nem érv ahogy te is említetted, ma már nem nagyon van pc-n oylan játék amit ne kellene aktiválni valahol cd kulccsal ellenben konzolon tovább tudod adni az általad már végig játszott játékot, a 4.-ik pont meg általános felhasználásra már egy tablet is elég kb. vagy egy olcsóbb laptopon ha meg filmet nézel csak össze kötöd a tv-vel vagy a monitorral ami már amúgy is megvan a konzolhoz meg tv-je azért mindenkinek van általában.

Nincs egyébként konzolom csak nem szeretem ha valaki hülyeségeket beszél.

2015. márc. 7. 16:58
 20/22 anonim ***** válasza:
Újonnan vettél Xboxot (gondolom 360, de ha az első generációs, akkor is) 65-ért? Biztos, hogy nem :-D
2015. márc. 7. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!