Ez most komoly? 4GB Ram nem elég a Cod Ghost-nak?
Először kiadta a "Call Of Duty Ghosts Couldnt Write A File Hard Disk Probably Full Error" Utána néztem azt írják indítsam rendszergazda ként. Akkor meg ezt dobja ki: Your system memory (RAM) does not meet the minimum specification for runing Call Of Duty: Ghost.
4GB Ramom van, 3 hónapja vettem ezt a gépet, meg b/assza a fene ha nem indul el rajta a Ghost...
Az az igazság, hogy a doboz hátuljára nem azért írnak mindenféle szöveget, mert nincs jobb dolguk, hanem hogy tájékoztassanak pl a gépigényről.
Egyébként volt hozzá valami hack, amivel elindult 4gb rammal is, de sokat nem remélnék tőle, nem véletlenül mondják a fejlesztők, hogy a 4gb kevés neki - a géped kora meg teljesen irreleváns, egy 4 éves gép is lehet sokkal erősebb, mint egy fél napos.
Teljesen elég hozzá, le kell szedni valami crack-et, amivel megy.
Egyébként, ha jót akarsz, nem játszol vele. :)
# 2/3 Időpont ma 14:19
Arról nem a "PC gaming" tehet, hogy nem tudod elolvasni a rendszerkövetelményeket...
Arról nem beszélve hogy az eredeti verzióhoz emlékeim szerint volt egy patch amivel már elindul 4 gigával is, ergo a kérdező megint tört programmal jön ide siránkozni.
Vegyél BoxOne-t nyugodtan, ott nem tudsz kalózkodni sem, és legalább hasonszőrűek között leszel. 4 giga ram utoljára abban a gépben volt amit 6 éve vettem. Nem tudom feltűnt-e, de fejlődik a technika. Ezért van az hogy amíg a konzolos parasztok 30 fps-en játszanak, ocsmány, pixeles grafikával, addig mi 70-80-100 fps-en, ötször szebb látvány mellett.
töltsd le a RAMFIX-et, akkor menni fog
Maga a játék nem használ 2GB-nál többet, a játékírók direkt így írták meg a játékot hogy azt hidd húúú... meg haaa...ez a játék. Ugyanolyan mint a többi :)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!