Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez most komoly? 4GB Ram nem...

Ez most komoly? 4GB Ram nem elég a Cod Ghost-nak?

Figyelt kérdés

Először kiadta a "Call Of Duty Ghosts Couldnt Write A File Hard Disk Probably Full Error" Utána néztem azt írják indítsam rendszergazda ként. Akkor meg ezt dobja ki: Your system memory (RAM) does not meet the minimum specification for runing Call Of Duty: Ghost.

4GB Ramom van, 3 hónapja vettem ezt a gépet, meg b/assza a fene ha nem indul el rajta a Ghost...

2015. márc. 7. 14:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
45%

Az az igazság, hogy a doboz hátuljára nem azért írnak mindenféle szöveget, mert nincs jobb dolguk, hanem hogy tájékoztassanak pl a gépigényről.

Egyébként volt hozzá valami hack, amivel elindult 4gb rammal is, de sokat nem remélnék tőle, nem véletlenül mondják a fejlesztők, hogy a 4gb kevés neki - a géped kora meg teljesen irreleváns, egy 4 éves gép is lehet sokkal erősebb, mint egy fél napos.

2015. márc. 7. 14:18
 2/22 A kérdező kommentje:
Hát egyre jobban alá ássa magát nálam ez az egész PC gameing. Akkor kezdtem rájönni, mikor eladtam a konzolom és vettem egy új pc-t. Muszáj lesz befektetnem egy Xbox One-ra.
2015. márc. 7. 14:19
 3/22 halalfalo ***** válasza:

Teljesen elég hozzá, le kell szedni valami crack-et, amivel megy.

Egyébként, ha jót akarsz, nem játszol vele. :)

2015. márc. 7. 14:25
 4/22 anonim ***** válasza:
67%

# 2/3 Időpont ma 14:19

Arról nem a "PC gaming" tehet, hogy nem tudod elolvasni a rendszerkövetelményeket...

2015. márc. 7. 14:35
 5/22 A kérdező kommentje:
Szövegértelmezés. Kidobtam 100ezret egy Pc-re és nem visz el egy 2013-as játékot? Ez szánalmas. 65ezer-ért vettem anno a boxot és nem volt vele gondom hogy most el visz-e valamit vagy nem...
2015. márc. 7. 14:41
 6/22 anonim ***** válasza:
57%

Arról nem beszélve hogy az eredeti verzióhoz emlékeim szerint volt egy patch amivel már elindul 4 gigával is, ergo a kérdező megint tört programmal jön ide siránkozni.

[link]

Vegyél BoxOne-t nyugodtan, ott nem tudsz kalózkodni sem, és legalább hasonszőrűek között leszel. 4 giga ram utoljára abban a gépben volt amit 6 éve vettem. Nem tudom feltűnt-e, de fejlődik a technika. Ezért van az hogy amíg a konzolos parasztok 30 fps-en játszanak, ocsmány, pixeles grafikával, addig mi 70-80-100 fps-en, ötször szebb látvány mellett.

2015. márc. 7. 14:41
 7/22 anonim ***** válasza:
52%
ui: 100 ezerbe egy normális videókártya kerül. Ne csodálkozz.
2015. márc. 7. 14:42
 8/22 A kérdező kommentje:
Na ez a röhej, hogy egy autó árán kell szgépet venned hogy TALÁN az új játékokkal el tudj játszani kompromisszumok nélkül.
2015. márc. 7. 14:45
 9/22 anonim ***** válasza:

töltsd le a RAMFIX-et, akkor menni fog

Maga a játék nem használ 2GB-nál többet, a játékírók direkt így írták meg a játékot hogy azt hidd húúú... meg haaa...ez a játék. Ugyanolyan mint a többi :)

:)

https://www.youtube.com/watch?v=DWxSYb5U5Xs

https://www.youtube.com/watch?v=PQrFvVmOJK8

2015. márc. 7. 14:45
 10/22 anonim ***** válasza:
73%
Akkor vegyél konzolt két parizeres szendvics árán. Senki nem kötelez hogy pc-t vegyél. De ettől függetlenül semmi nem indokolja hogy siránkozz hogy ez mennyire szar. Vegyél egy konzolt, és éld életedet a 30 fps világában. Megjegyzem játékra hatszor annyit fogsz költeni pár év alatt mint amennyibe a PC hardver kerülne
2015. márc. 7. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!