Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » össze tudtok nekem írni olyan...

Desiderius kérdése:

össze tudtok nekem írni olyan pc-t amit a mai játékokra használnám 1920x1080 felbontáson?

Figyelt kérdés
MAX 180K LEGYEN.

2015. márc. 5. 15:17
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Ha kell, akkor 10 oldalon keresztül fogom ismételni magam: 180k-s konfigba nem kell és nem is szabad SSD-t tenni, ugyanis elveszi a pénzt a többi, fontosabb hardvertől. 2015-ben pedig ne rakjunk már össze olyan gépet, amely nem rendelkezik legalább 1 TB háttértárral. Azt az évet írjuk, amikor egyetlen játékhoz egyetlen patch is 20 GB lehet, ami az SSD 1/6-át kapásból lefoglalja (hangsúlyozom, 1 patch, nem maga a játék).

Azért örülök, hogy valamennyire hallgattál ránk, s belátva hogy hibáztál, legalább azt a topicot törölted amit hajnalban hoztál létre.

2015. márc. 7. 13:11
 42/44 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem volt hiba, ezt fenn tartom, nagyon jó ár érték arányúak, aki intel-nvidiat keres játékra. Illetve akinek nem elég az ssd már vásárlásnál, az vinyóval veszi, majd később fejleszt ssd-re, nem szentírás. Vagy akár másik ház. Igyekeztem a legtöbb fps-t kihozni az árból.

Nem én töröltem, hanem nem felelt meg a szabályoknak. Lehet hogy nem finoman fogalmaztam a hsz-ekben, de kissé idegesítőek, akik mindegy mibe, de beleszólnak, ha olvastad, akkor láthattad, hogy olyanba kötöttek bele, amit félreolvastak.

A véleményünk ellentmond ssd téren. Tudod, ma már sokan le se töltenek egy filmet, hanem netről nézik. Nem kell már a tárhely sokaknak.

Csak kíváncsiságból megnéztem most ncore-n a legnagyobb patch méretét, az első 5gb, az ötödiktől meg már 500Mb alattiak. Szóval félrevezetőek az írásaid nem kevés túlzással.

Egy gtx 750et meg már egy crysis 3 a maga 15gb méretével is izzaszt. Abból meg néhány ráfér az ssd-re. De tényleg ne ezen legyen már a hangsúly.

Egy mai gép alapja az ssd. Szerinted nem. Kinek van igaza? Vennél 1155ös konfigot? Nem? Miért? Mert nincs jövője. A hdd is csak emlék lesz 10 év múlva.

Jelen pillanatban az ssd 240gb jó ár/érték arányú, nagyobb mennyiségű adat tárolásra ma még nem ez való.

[link]

Tessék, 3-4-5ezerért válogatsz olyan vinyót magadnak tárhelynek, amilyet akarsz.

2015. márc. 7. 13:39
 43/44 anonim ***** válasza:

,,Egyáltalán nem volt hiba, ezt fenn tartom, nagyon jó ár érték arányúak, aki intel-nvidiat keres játékra. Illetve akinek nem elég az ssd már vásárlásnál, az vinyóval veszi, majd később fejleszt ssd-re, nem szentírás. Vagy akár másik ház. Igyekeztem a legtöbb fps-t kihozni az árból. "

Nem voltak rossz konfigok, azonban nem a legjobbak, amiket ki lehetett volna hozni az árból, még intel+nvidia téren sem.

,,A véleményünk ellentmond ssd téren. Tudod, ma már sokan le se töltenek egy filmet, hanem netről nézik. Nem kell már a tárhely sokaknak. "

Itt az a probléma, hogy ma Magyarországon még nincsenek olyan oldalak (mint pl a Netflix), ahol Full HD-ban filmeket streamelnek, nem hogy ingyen, de pénzért sem. Ha az USA-ban élnénk elfogadnám ezt az érvet, de nem ott vagyunk (legalábbis én nem).

,,Csak kíváncsiságból megnéztem most ncore-n a legnagyobb patch méretét, az első 5gb, az ötödiktől meg már 500Mb alattiak. Szóval félrevezetőek az írásaid nem kevés túlzással. "

Nem kellett sokat keresgélnem, tegnapi hír:

[link]

,,Egy gtx 750et meg már egy crysis 3 a maga 15gb méretével is izzaszt. Abból meg néhány ráfér az ssd-re. De tényleg ne ezen legyen már a hangsúly. "

Ez tény, azonban a 245-265k-s konfigodban is csak SSD volt, amikbe nem GTX 750, hanem 960 járt (ha jól emlékszem). Egy GTA5-nek és egy Elder Scrolls onlinenak (ha tényleg csak 2 játékkal játszik párhuzamosan az illető) már 125GB kell, tehát kapásból nem férnének fel egy 120GB-os SSD-re. 2 játék. Igenis legyen ezen a hangsúly, mert fontos.

,,Jelen pillanatban az ssd 240gb jó ár/érték arányú, nagyobb mennyiségű adat tárolásra ma még nem ez való."

Pontosan! Ma még nem! Lehet, hogy ez a jövő, (sőt, biztos), azonban most nem 2020-ban, hanem 2015-ben járunk. Majd akkor fogok SSD-t ajánlani egy 180k-s konfigba, ha tényleg meg fogja érni.

,, [link]

Tessék, 3-4-5ezerért válogatsz olyan vinyót magadnak tárhelynek, amilyet akarsz."

Ennyi erővel ez minden más alkatrészre is igaz. Használtan az eredeti ár feléből / 2/3-ából is össze lehet rakni egy gépet.

2015. márc. 7. 17:32
 44/44 anonim ***** válasza:

Bemutatod a legnagyobb játékot. Rendben.

Egy használt hdd az nem felel meg adattárolni? 4-5E-ért már kapsz jót, elegendő hellyel. Akkor 165 helyett 170 a konfigom. Mutass már egy jobbat ennyiért légy szíves, intel nvidia téren, ha már van jobb is, ahogy írod, ebből a pénzből.

[link]

Ez plusz 5E-ért egy használt hdd. Akkor 170E a konfig.

Az emberek nagyobb része nem töltöget le 20-40gb HD filmeket, de ha igen, ott a használt (vagy az előző gépből átrakni) vinyó, tökéletes rá.

(Egy filmet néztem meg most, equalizer, ncore. 190k xvid, 38k HD, 6k DVD letöltés. Tehát minden 5. ember néz HD minőséget kb. )

És igazad van, a 240 260as konfigban is csak ssd volt, de ott már 240gb méretű. De nem tartom mondom ezt egy kardinális kérdésnek, amikor a tárolóhely fillérekért van. Gondold azt, hogy mindegyik 5el több és benne egy 500gb vinyó is.

2015. márc. 7. 18:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!