össze tudtok nekem írni olyan pc-t amit a mai játékokra használnám 1920x1080 felbontáson?
Kérlek olvasd el mégegyszer, benne van a végében a plusz 4gb ram, ctg-500 táp is.
Aztán fogalmazd meg mégegyszer a kritikád, olyan dolgkokra had ne reagáljak, amit csak figyelmetlenségből nem vettél észre és rossz következtetést vontál le, holott felhívtam rá többször is a figyelmed.
# 21
Bocsi, a #2-est nyálaztam át többször is, abban még nem volt ott. A #15-ös válaszod is megnéztem rendesen. Oké, a RAM-ossal kapcsolatosat vegyük ki, az összes többi állításom még mindig igaz. Tegyük mellé azt is, hogy ez a konfig amit összeraktál pcx-en 195000 Ft körül van (Legalábbis gondolom nem Grainwald vagy Palit kártyát akarsz vetetni vele, egy ASUS-sal pedig már ennyi a konfig). Ettől függetlenül tartom a véleményem az összes többi pontban.
r9 280 FTW :) jelenleg azt venném, amit #14-es válaszban írtam (már csak azért is, mert amit az 54%-os írt, az nem jön ki 180000 Ft-ból, + még valamivel gyengébb is). Bocsi a flame warért amit letoltunk a kérdésed alatt (habár ha kell és 54%-ost még nem győztem meg, én szívesen folytatom)
Még holnap is visszanézek, hátha addig valaki ír jobb konfigot is :)
Ram - túltárgyalva
Kártya - simán választhat az olcsóbbak közül, amelyik szimpi. minek fizetne a hűtőért + 10et, amikor amúgy sem éhes a kártya. Ja akkor ki tudod számolni, hogy játékban ha 30Wh a fogyasztáskülönbség, akkor napi 2 óra játékkal egy évben mennyivel lesz több a villanyszámla :). - kb. 900-1000Ft.
Lap - rakhat bele később i5-öt is simán ha az i3 kevés lesz (nem lesz).
Proci - 2amd mag majdnem egyenlő 1 intel mag. Szóval ha mutatsz egy tesztet, ahol a procidat hozták ki győztesnek, szívesen látjuk, addig meg fogadd el, hogy jobb az i3.
Táp: túltárgyalva
Ja és mindenképp gtx 960, olcsóbbak közül és simán benne vagy a 180E keretben. Vitapartnerem tudhatná, hogy az okosabb sehol sem szimpatikus, ezért az 53%. Ezt felhozni érvnek pedig nem 125+ra utal :))
GTX750ti kártya van 40ért de 50 felett is jóval? Megvennéd? Én nem.
,,Vitapartnerem tudhatná, hogy az okosabb sehol sem szimpatikus, ezért az 53%. Ezt felhozni érvnek pedig nem 125+ra utal :)) "
Megmutatnád, hogy hol hoztam fel érvnek? Mivel nem tudom a neved, ezért így utaltam arra, hogy hozzád beszélek, mint ahogy itt gyakorin szokás :)
Kártya: A villanyszámla havonta kb. 80 Ft-tal drágább, az azért tényleg durva :)
A ramot és a tápot tényleg túltárgyaltuk, a táp miatt eddig 1-0 nekem :)
Proci: [link]
Azt remélem nem kell elmondanom, hogy egy 760k gyengébb, mint egy 860k és egy 4330 erősebb, mint egy 4220 és még így is nyertesen jött ki a 760k stockon is (a 860k pedig még előrébb lenne)
Már miért lenne 1-0 neked? A CTG táp semmivel nem rosszabb, jobb ár/érték arány, amit te írtál :))
Szóval összességében 3-0 nekem :)
A procitesztet meddig kerested, mire ezt a semmit mondó ábrát megtaláltad??
Ja, hogy ár-érték arányokról beszélünk, s nem arról, hogy melyik konfig a jobb?
RAM: Itt egál, nyilván 1-1
Videókari: R9 280 2000Ft-tal olcsóbb, mint a gtx 960, itt 1-0 nekem, hiszen te mondtad, hogy ár-érték arányt nézünk :)
Lap: Legjobb FM2+-os foglalat egy már csak múltban kijött procikat támogató foglalat ellen 2-1 ide
proci: kevesebb mint 2/3 annyiért ugyanaz a teljesítmény, 3-1 ide (Egy ábrát kértél, egy ábrát mutattam. Direkt nem renderelésről vagy tömörítésből hoztam egyet, hogy azzal ne vághass vissza, hanem egy viszonylag új játékról)
Tápegység: A tiéd a 12V osztott ága miatt pontosan feleannyit tud 1 ágon leadni, mint egy raider 550. A raider 550 kb 18-19k, a CTG kb 15k, akkor lennének egymás mellett, ha a CTG 10k lenne. 4-1 ide.
Ehhez nincs erőm...
A kártyád gyengébb, többet fogyaszt, két év alatt villanyba visszajön a többlet is.
Procid gyengébb, többet eszik, néztem teszteket, i3 veri.
Ez meg nem egy elavult platform, bármikor i5öt dobok bele később használtan, akár i7-et, de minek?
Táp, nvidia cuccokra nem kell egy ágon 300W :) A gtx 980 eszik talán 150W-ot :)
Ismerd már be, hogy nincs igazad. Az amd cuccok fűtésre valók. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!