HD 6850 nem ad képet. De miért?
Nos a napokban vasaroltam egy club-3d HD 6850 1gb videókartyat,de nem ad képet.
A gép jár,hűtők,hdd,vga venti.
Mi lehet a baj?
A válaszokat elöre is kösz.
Nem, akkor fagyogatna csak.
Ha nem látsz a tranzisztorok körül égést vagy a kondik nincsenek felpúposodva akkor nem. Bár akkor már be sem kapcsolna.
90%-ig biztos, hogy a tápegységed a ludas. De ha kétségek vannak efelől menj egy ismerősödhöz és nézd meg neki működik e a kártya! Ez a biztos. :) De olyan ismerőshöz menj akinek jó minőségű tápegysége van.
Ha veszel egy ilyen tápot az rád és a hardverekre is előny. Egyrészt nem halsz meg mellette aludva tűztől stb mert tele van védelmekkel. Másrészt meg a hardvereid is tovább élnek. :) Tápon nem szabad spórolni soha. Én sem hittem ennek soha, azt hittem ez egy sablon szöveg és csak rám akarnak verni egy drága szart. :D Aztán hát vettem anno egy Spire 550W-ot. 15 perc játékot nem bírt ki egy 8800GTX-el. :) Azótta csak FSP-t használok és nekem még soha sem ment tönkre egy sem!
Akor a táp rosszalkodik.
De ha az alaplapi vga-ra dugom, akor van kép és minden megy tökéltesen.
őőő
A VGA-D 127 W-ot eszik és ide kell még számolni a CPU-d is.
Szerintem ezen a HD 6850-on is van minimum egy 6pines tápkiegésztő. Amit régi tápokon amiken molex konnektor(okkal) oldják meg. De szerintem tudod miről beszélek mert a Codegenen sem lehetett valami az sejteti.
A lényeg egy 300W-os FSP régi technika.
A CPU-d legyen 65 vagy 95W-os. Akkor (kerekítek) 130+95 az 225. Ha ide vesszük a többi alkatrészt akkor lehet már meghaladjuk, de kitudja.
Van androidos eszközöd otthon? Van a play áruházban az FSP-nek ilyen fogyasztás calkulátor alkalmazása. Ott megközelítőleg kiszámolja neked, és ajánl neked egy terméket is a felhozatalukból.
van rajta vga táp csati.
a cpum egy amd anthol x2 5000+,és egy 160gb winyó ennyi kb.
azt az appot meg nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!