Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HD 6850 nem ad képet. De miért?

HD 6850 nem ad képet. De miért?

Figyelt kérdés

Nos a napokban vasaroltam egy club-3d HD 6850 1gb videókartyat,de nem ad képet.

A gép jár,hűtők,hdd,vga venti.

Mi lehet a baj?

A válaszokat elöre is kösz.

2015. márc. 3. 21:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nem, akkor fagyogatna csak.

Ha nem látsz a tranzisztorok körül égést vagy a kondik nincsenek felpúposodva akkor nem. Bár akkor már be sem kapcsolna.

90%-ig biztos, hogy a tápegységed a ludas. De ha kétségek vannak efelől menj egy ismerősödhöz és nézd meg neki működik e a kártya! Ez a biztos. :) De olyan ismerőshöz menj akinek jó minőségű tápegysége van.

Ha veszel egy ilyen tápot az rád és a hardverekre is előny. Egyrészt nem halsz meg mellette aludva tűztől stb mert tele van védelmekkel. Másrészt meg a hardvereid is tovább élnek. :) Tápon nem szabad spórolni soha. Én sem hittem ennek soha, azt hittem ez egy sablon szöveg és csak rám akarnak verni egy drága szart. :D Aztán hát vettem anno egy Spire 550W-ot. 15 perc játékot nem bírt ki egy 8800GTX-el. :) Azótta csak FSP-t használok és nekem még soha sem ment tönkre egy sem!

2015. márc. 4. 00:35
 12/21 A kérdező kommentje:

Akor a táp rosszalkodik.

De ha az alaplapi vga-ra dugom, akor van kép és minden megy tökéltesen.

2015. márc. 4. 16:15
 13/21 anonim ***** válasza:
Mert az alaplapi jóval kevesebbet fogyaszt, gondolom. :)
2015. márc. 4. 16:39
 14/21 A kérdező kommentje:
akor a hardverek jók,csak a táp rossz igaz?
2015. márc. 4. 17:02
 15/21 anonim ***** válasza:
Ezt innen meg nem mondom. :) De ha integrálttal megy akkor azzal van baj. Arról a tápról bárki megmondja hogy az rossz. A nevében is benne van.
2015. márc. 4. 17:15
 16/21 anonim ***** válasza:
az a 350 es codegány nem bír le adni szerintem 150-200 wattnál többet ráadásul osztott ágas szóval az erősebb ágja is 100 w lehet kb egyértelmű hogy esélytelen az indulás de még így jobb is mert nem égeti szana széjjel az egész gépedet mert ha be indulna is az kb 10 másodpercig sem tartana és egy nagy durranást hallanál meg égést :D
2015. márc. 4. 17:17
 17/21 A kérdező kommentje:
Értem.Kösz mindent :)
2015. márc. 4. 19:30
 18/21 A kérdező kommentje:
egy 300w fsp eléglene a vga-nak?!
2015. márc. 5. 22:02
 19/21 anonim ***** válasza:

őőő

A VGA-D 127 W-ot eszik és ide kell még számolni a CPU-d is.

Szerintem ezen a HD 6850-on is van minimum egy 6pines tápkiegésztő. Amit régi tápokon amiken molex konnektor(okkal) oldják meg. De szerintem tudod miről beszélek mert a Codegenen sem lehetett valami az sejteti.

A lényeg egy 300W-os FSP régi technika.

A CPU-d legyen 65 vagy 95W-os. Akkor (kerekítek) 130+95 az 225. Ha ide vesszük a többi alkatrészt akkor lehet már meghaladjuk, de kitudja.

Van androidos eszközöd otthon? Van a play áruházban az FSP-nek ilyen fogyasztás calkulátor alkalmazása. Ott megközelítőleg kiszámolja neked, és ajánl neked egy terméket is a felhozatalukból.

2015. márc. 5. 22:13
 20/21 A kérdező kommentje:

van rajta vga táp csati.

a cpum egy amd anthol x2 5000+,és egy 160gb winyó ennyi kb.

azt az appot meg nézem.

2015. márc. 5. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!