Mi a megoldás arra ha a kamera fejjel lefele készít képet? Ha videó hívásban vagyok skype-on akkor is fejjel lefele megy a videó hívás.
Figyelt kérdés
Asus k50ab tipusu laptopnál van ez a hiba lehetőség2015. febr. 6. 21:48
1/5 anonim válasza:
esetleg nincs valami beállítás neki? ott körül nézhetnél, vagy a skype-ban
2/5 A kérdező kommentje:
néztem skype-ban de nincs.halottam olyat is hogy valami kamera értéket kell át állítani
2015. febr. 6. 22:04
3/5 anonim válasza:
Egyes laptopokba fejjel lefelé építik be a kamerát, mert úgy jobban fér, kevesebb a kábeligény stb. A laptop gyártója által szolgáltatott driver pedig megfordítja. Ha nem a gyártó driverét használod, hanem a vindóznyócba beépítettet, akkor az meg nem fordítja meg, mert gőze sincs az egészről. Ezért kéne normálisan feltenni a drivereket, és nem belenyugodni, hogy hű, a vindóz felismerte...
5/5 A kérdező kommentje:
hát igen itt jön a baj mert mikor telepítem egy hibaüzenetet dob ki
2015. febr. 6. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!