Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem ad képet a videókártya?

Miért nem ad képet a videókártya?

Figyelt kérdés

Van egy 9800GTX+ videókártyám, felpörög meg minden de nm ad képet... VISZONT... látom h a nyák aljáról hiányzik 2db SMD kondenzátor! lehet ez a baj?

megúszom golyózás és melegítés nélkül?

2015. febr. 28. 14:27
 1/6 anonim ***** válasza:
elég nagy baj szerintem fölösleges rá költeni vegyél használtan egy hd 5770 et inkább.
2015. febr. 28. 14:32
 2/6 anonim ***** válasza:
A golyózást hagyd szerintem, mert csak addig lesz jó míg fel nem melegszik megint. Nem éri meg inkább cseréld.
2015. febr. 28. 14:34
 3/6 A kérdező kommentje:
igazából van egy GTS250-em ami hibátlan, tehát kártya nélkül nem maradok... kértem árajánlatot, azt mondták 3ezerért megcsinálják ha csak kondit kell forrasztani... namost ha 3ezerért megcsinálják be tudom rakni SLI-be, akkor viszont 3ezerért ott vagyok mintha 40-50ezerért vettem volna egy másik kártyát... nem vagyok milliomos sajnos :S
2015. febr. 28. 14:41
 4/6 halalfalo ***** válasza:

"3ezerért ott vagyok mintha 40-50ezerért vettem volna egy másik kártyát"

Mi?

Eleve a 9800-ast nem lehet SLI-be kötni GTS 250-nel, de ha lehetne, akkor is csak kb. 30%-kal lenne erősebb, rohadtul nem hozná semmilyen 40 ezres kártya szintjét.

2015. febr. 28. 15:36
 5/6 anonim ***** válasza:
meg nem sok játék támogatja az sli-t De ha tényleg csak kondi baja van akkor oké ha golyózni kell akkor kuka.
2015. febr. 28. 15:59
 6/6 anonim ***** válasza:
40-45 ezres kártyához hasonlítani xD kérdező 6 ével ezelőtt talán még megállta volna a helyét az állításod de manapság biztos csak viccnek szántad :D
2015. márc. 1. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!