A videókártyám nem ad képet csak a ventillátorok pörögnek. Mi a megoldás?
Összeraktam egy új számítógépet. Alaplap:Asus B85M-G, Videókártya:GV-N970WF3OC-4GD
Rádugom az alaplapra a videókártyát, rákötöm a 8 és 6 tűs dugókat is, de bekapcsolásnál nincs kép csak pörög a ventije. Ha alaplapi kártyára dugom a monitort akkor van kép. A tápot és a videókártyát kipróbáltam egy másik gépen ott jó volt. Az alaplapot kipróbáltam egy régebbi videókártyával és azzal működött. Amikor be van helyezve a videókártya és az alaplapra kötöm a monitort akkor nincs kép szóval nincs gond a prioritással. De akkor mégis mi a gond?
az korrekt hiba, de akkor a bios rosszalkodik. Az alaplapodat használtan vagy újonnan vetted?
Az alaplapon szokott lenni egy gombelem, ami a folyamatos áramellátásért hivatott, lehet az haldoklik, ezért resetel a bios (ha az idő visszaáll, általában ez a hiba), érdemes lenne egy újat venni bele és megnézni azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!