Milyen tablet gyártók jók?
"Inteles, azzal kompatibilitási problémák vannak, főleg játákoknál fordul elő."
Persze amikor kihozták tavaly év elején volt ilyen probléma, de már nincs. Samsung tab 4 és a memo pad 7 közül ami nekünk van jobb az asus, mint a samsung. Aztán nem olvastam valahol, hanem látom a saját szememmel. Én nem bántam meg. Lenovo meg tény, hogy jó. A másik választás az lett volna, de nem a kérdező által vett, hanem egy picit drágább 34000 lett volna, de a feleségemnek az asus tetszett meg jobban.
Gyerekeknek két régi myaudio tabletje van (azt ne vegyetek), bár már 2 éves elmúlt mindegyik, de ritka belassulások vannak rajta, illetve fagyások. Vettünk nekik mi is billentyűzetes tokot, de nem használják. Ráadásul a másik kettőhöz sem használjuk. Szerintem arra költeni pénz kidobás. Persze kinek mi tetszik. Először mi is azt gondoltuk milyen jó lesz, aztán nem.
Már megjött és be is üzemeltem, illetve megkapta a gazdája, aki nagyon örül neki. A billentyűzettel el kellet szórakoznom, a hozzá adott leírás vicc kategória olyan értelemben, hogy egyáltalán nem úgy működött a beállítása, ahogy le volt írva. A tokot azért akartam hozzá, hogy egyrészt tartsa valami, illetve webkamerás beszélgetésnél szerintem kifejezetten jó, ha nem kell egy óráig kézben tartani.
Egyébként kötődök a lenovohoz, mindenből szeretek azt venni, van egy három éves lenovos laptopom, ami mai napig tökélestesen működik, pedig még semmilyen karbantartásnak nem vetettem alá komolyabban. Egy cimborám hasonló képességű acer-t vett, de neki egy, másfél év után problémái voltak vele, folyton lekapcsolt, belassult, túlmelegedett. Pedig én durvábban használom, rendesen hajtom a processzorát is, szóval engem nagyon meggyőzött a lenovo. Még egy tanárom ajánlotta anno tapasztalatból. Van amikor napokig megy és semmi baja, remek eszköz. Ezért is kérdeztem, hogy milyen gyártók jók, kíváncsi voltam, hogy itt is dominál-e a lenovo.
Sok sikert hozzá! Persze tok kell hozzá, de szerintem 3000 körül már jó tokokat lehet kapni. Billentyűzetesre gondoltam, hogy felesleges.
Én amikor 2007(vagy 2008) februárjában vettem a lenovo laptopot minden ismerősöm lehülyézett, hogy az kínai és nem szabad megvenni. Azóta még semmi baja nem volt. Párhuzamosan van rajta windows 7 és linux. Akik lehülyéztek azoknak már mindnek kinyiffant az akkor, vagy az abban az évben vásárolt laptopja. HP-k főleg, de volt acer és dell is köztük. Szomszédomnak az első HP-ja a mienk előtt 3 hónappal vette karácsonyra, kb. 3 évesen meghalt olyan áron tudták volna javítani, hogy nem érte meg. Illetve a szervízbe nem tudták mi okozta a problémát és nem is garantálták, hogy javítás után sokáig jó lesz. Vett másikat (lánya és veje USA-ban él és rábeszélték megint). Az se bírta sokáig. Tőlem kérdezte meg, hogy milyet vegyen. Én lenovót, vagy asust javasoltam (vannak persze még jók), mert a környezetemben ismerősöknél főleg ezek váltak be. Elment, hogy megvegye és ott az eladó rábeszélte samsungra. Egyenlőre jó és elégedett vele, igaz nincs még 1 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!