Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kapok egy AMD alaplapot,...

Kapok egy AMD alaplapot, amibe fér bele 8GB ram is,4 slotja van a ramnak, de DDR2-es. Nem tudom a nevét, de a DDR2-ből lehet valahogyan következtetni a foglalatára? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Hányas FM foglalata lehet?

És ha tudja valaki, akkor tud írni hozzá processzor is 20 ezerért? És menne bele egy R7 250(X)-es videókártya?

2015. márc. 2. 15:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A foglalata AM2 és 2x3800 a proci (nevet se tudok pontosan:D), de szerintem athlon. Állítólag a több-és az egyszálas programoknál is jól futott.
2015. márc. 3. 22:10
 12/13 anonim ***** válasza:
alap dolgokra és régebbi játékokra jó bár én nem tudok olyan prociról ami 2x3800 és am2 így pontosat nem tudok mondani csak tippelni.. viszont a ddr2 ram drága szóval ha adnak hozzá fogadd el.. viszont én sokat nem várnék ettől a géptől nem fejleszthető és új játékokról ne is álmodj
2015. márc. 3. 22:57
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem újakkal akarok, csak GTA 4, CoD, LoL meg ilyenek. Tudom hogy drága (nem is értem hogy miért..), de arra meg tudok gyűjteni, hogy legyen majd benne 8GB.
2015. márc. 4. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!