Kapok egy AMD alaplapot, amibe fér bele 8GB ram is,4 slotja van a ramnak, de DDR2-es. Nem tudom a nevét, de a DDR2-ből lehet valahogyan következtetni a foglalatára? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Hányas FM foglalata lehet?
És ha tudja valaki, akkor tud írni hozzá processzor is 20 ezerért? És menne bele egy R7 250(X)-es videókártya?
2015. márc. 2. 15:28
1/13 anonim válasza:
a foglalatra lehet tippelni de hogy milyen cpu-t supportol nem.. nem inkább "am" lesz az az alaplap?
2/13 anonim válasza:
Sehányas FM, ez legfeljebb AM2+ lehet, de inkább AM2 csak. Processzort csak használtan találsz bele valószínűleg. Hacsak nincs eleve 4 vagy 8 gb ddr2 ramod, akkor biztosan felejtős, inkább vegyél egy új alaplapot, de még úgy is inkább felejtős, mert elavult architektúra.
3/13 A kérdező kommentje:
Azt mondták, hogy ha egybe adnák (ram, proci, alaplap), az lenne 12k. De nekem az lenne jobb, ha csak alaplapot kapok, mert ramot külön szeretnék vele benni (2x4GB, vagy ha már 4 slot, akkor 4x2GB, bár nem tudom mennyiben jobb az egyik), és hogy procit külön vennék, csak még nem tudok semmit a foglalatáról. Apu veszi, szóval meg kell győznöm valahogy, hogy ha van alaplap, akkor csak az legyen, mert akkor tudnánk dönteni a prociról is. Ott veszi, ahol régen dolgozott számígótépes üzlet, és mivel már máshol van, féláron veheti a dolgokat. Ezért szeretnék még tippeket, hát ha ki tudjuk itt deríteni:s
2015. márc. 2. 15:55
4/13 A kérdező kommentje:
#2 Nem láttam hogy írtál. Annak is örülök, hogy most kapok alaplapot, mert csak laptopom van, amin játszani nem tudok, csak a LoL-al laggosan. És örülök, hogy kaphatok egy új asztalit, a régi P4-es (tovább nem is írom...) gépem helyett. Milyen proci lenne jó, ami ki tudna halytani egy R7 250(X)-et?
2015. márc. 2. 16:00
5/13 anonim válasza:
Sokkal rosszabbul fogsz kijönni, ha külön veszel hozzá procit és ramot. A ddr2 ram nem olcsó, újonnan drágább a ddr3-nál, használtan lutri is lehet, és még úgy sem fogsz annyiért kapni, hogy megérje csak az alaplapot külön megvenni.
Sőt, még az is lehet, mivel nem ismerjük milyen alaplap, milyen processzor, milyen ram, hogy ilyen régi gépet egyben olcsóbban megkapnál, mint az alaplap.
Szóval szerintem amíg nem tudod a pontos specifikációt, ne csinálj semmit.
6/13 anonim válasza:
De egyébként lehet, hogy akad olyan proci arra az általunk nem ismert foglalatra, ami kihajt egy R7 250-et a legtöbb játéknál, valami 4 magos Phenom vagy Phenom II (ha AM2+) talán, csak nagyon nem éri meg megvenned, és akkor mellé egy modern VGA-t.
7/13 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor még ma megkérdezem, hogy milyen a foglalata, a többit már rátok bíznám, mert a proci az max 25k lenne, és a videókártxaw az R7 250(X).
2015. márc. 2. 16:10
8/13 A kérdező kommentje:
Még nincs meg az alaplap amúgy, tehát még tudunk/tudok választani, vagy is még beszélgetni erről és akkor még esetleg lehet változtatás.
2015. márc. 2. 16:11
9/13 anonim válasza:
írják le a pontos típusokat nem olyan nagy meló az.. amúgy apud ott dolgozott csak kéne hozzá értenie..
10/13 A kérdező kommentje:
Persze hogy ért hozzá, csak a foglalatát nem mondta, de akkor asszem felhívom, mert nincs még fent fb-n. Ma még írok, és akkor kérnék ötleteket. (Ha olyan lesz, akkor Phenomra gondoltam, és R7 250(X)-re, de mindjárt kiderül..)
2015. márc. 2. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!