Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Olyan fontos a tápegység márkája?

Olyan fontos a tápegység márkája?

Figyelt kérdés

Én kb. 12 éve vettem első gépemet, a ház táppal Codegen volt. Aztán mentek bele az akkori jó cuccok. De soha nem volt gondom a géppel, ma is megvan még, gyereké. Azóta még 2 számítógépet raktam össze, mindkettő Codegen, de jó alkatrészekkel (olyan 150-200k körül volt mindig a ház belseje).

(Egyszer volt, hogy elszállt a tápom meg a cd olvasó, bár az az én felelőtlenségem miatt, mivel a táp venti sok év után elkezdett hangoskodni majd megállt én meg nem foglalkoztam vele. Gyanítom ha kicserélem, azzal se lett volna gond.)

Itt meg sokszor már az is kevés egyeseknek, ha mondjuk Chieftec van ráírva a tápra.

2015. márc. 1. 12:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

"Az meg hogy nem adja le azt a teljesítményt, ami rá van írva, ki mérte meg? Így kételkedhetünk mindenben. "

Mivel rajta van a címkéjén,hogy hány wattra képes a +12V ágon?

Az senkit se érdekel,hogy hány watt szerepel a táp nevében,mert az nem a 12V ág teljesítménye.

Az meg hogy milyen a belső minősége,könnyen megállapítható,ha az ember konyít egy kicsit az elektronikához.

Egyszerű kapcsolásokról van itt szó,amit bárki meg tud vizsgálni ha szétszedi,vagy ha csak ráköti egy teszterre.

Ez nem olyan mint a CPU,mikor rámondja a gyártó hogy 2.33 milliárd tranzisztort tartalmaz,mert hát azt ki tudja összeszámolni.

2015. márc. 1. 20:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Tökmindegy hogy milyen a táp hogyha jól működik!
2015. okt. 27. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!