Ez okozhatja a bajt? (fontos)
Szóval az van hogy a gépemet többször újraraktam és win7-et később win 8.1-et is raktam a gépre és még mindig azt csinálja hogy néha gondol egyet és kékhalált kap. Ezen kívül gyakoribb hogy azt írja hogy '' a képillesztőprogram nem válaszolt és helyreállt'' és ezelőtt elmegy a kép pár másodpercre és lefagy minden. Sok helyen írták hogy a driverek lehetnek a problémák de átnéztem és mindegyikből a legfrissebb van.
Ezt azóta csinálja a gépem hogy új vidikarit meg tápot kapott. És most nézem hogy a vidikarinak minimum 500W teljesítményű táp kell és az enyémre az van írva hogy 350-700.
Szóval lehetséges hogy ez okozza a gondokat? Mert már semmi más ötletem nincs hogy mi lehet a baj.
Mi irja neked hogy 350-700W ezt kifejthetnéd... Táp cimkéjén nincs rajta a típus név? (meg melesleg ágkiosztás)
Lehet hamis a tap
Nt veted a linkelt tapot?
*Nt = ott a linkelt boltban?
Amugy vram hibának tünik enyiböl gariztatnod kelene a vga t és enyi (cseréltesd)
Gariztathatod tápot is
Alaplap pontos típus?
Az a gond hogy hardveres hibát szervizben lehet megtalálni és kijavitani
Hazilag hiaba teszed tonkre megjoban geped nem lesze5 eloreb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!