Egy pc-ben lehet olyan hogy csak a tápegység nagyon gyenge és ezért van fps hiba játékokban?
Figyelt kérdés
2015. febr. 24. 18:41
21/25 Közveszélyes Kontár válasza:
#19 nem tudsz mit teni
"nincs pénzem gyógyszere" beszélsz tanácsi emberekel hogy segitsenek meg vagy várod mi történik
22/25 A kérdező kommentje:
volt a gép 1 ismerősnél (apám ismerőse) aki rendszergazda valahol, úgymond egy "teljes hardver átvizsgálás"-ra vittük neki meg hogy telepítse újra de ha jól emlékszem tápról semmit nem mondott, nem jegyzett meg. amit tudok hogy megállapította hogy videokártya rossz és cserélt is 1 régire ingyen amit már leváltottam újra.
2015. febr. 24. 19:40
23/25 A kérdező kommentje:
nem vert át, tényleg rossz volt mert elmagyarázta. én mentem a gépért ugye és adtam 2ezer forintot, de ő meg azt mondta majd apának visszafogja adni mert nem kér pénzt :D
2015. febr. 24. 19:41
24/25 Közveszélyes Kontár válasza:
Nem voltam ott hogy bemérte e a tápot terhelve ...
:)
Hát vigyétek el neki hogy mi lehet ezt helyszinen lehet megtudni
Szia
25/25 Közveszélyes Kontár válasza:
Persze az is lehet hogy újra hibás vga t fogtál ki lehet elözötulaj agyon oc zte vagy hibás gépben járata
Szia ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!