Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen internetet ajánlotok a...

Milyen internetet ajánlotok a TV-hez?

Figyelt kérdés

Meguntam a videok,filmek állandó USBre másolását, szeretnék valami internetes ezközt be a szobába, ami wifiről HDMI-n keresztül van összekötve a TV-mel....

Elöször laptopra gondoltam, de az elég drága beruházás lenne...

Valami médialejátszos wifi vevős, internetet tudjam arrol hasznalni, filmeket, youtubot jo lenne Full HD-ban átjátszatni a TV-re...

2015. febr. 22. 09:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha csak nincs valami nagyon lehetetlen helyen a TV-d, akkor a wi-fi-t felejtsd el. A legkézenfekvőbb megoldás, hogy veszel egy hosszabb audio/videokábelt és összekötöd a PC-t a tévével. Mivel a konvencionális kábeleken 10-15 méter fölött előfordulhatnak zavaró tényezők érdemes beruházni legalább egy ilyenre: [link]
2015. febr. 22. 09:31
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi, de nem tudok kábelezni sajnos...

A bejövö internet csatlakozó a nappaliban a sarokban a lakás egyik végén van, és a TV 2 szobával odébb a lakás másik végén... :(

Néztem Androidos internet ezközt, ahhoz mit szóltok? vagy még ötletek?

2015. febr. 22. 10:32
 3/4 Bagiracica ***** válasza:

Próbáld meg a "Chromecast"-ot, nekem bejött, persze

természetesen függ a net kapcsolatodtól.

2015. febr. 22. 10:46
 4/4 A kérdező kommentje:

megnézem, Köszönöm!

erről még nem hallottam...

2015. febr. 22. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!