Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szeretnénk a másik számítógépü...

Szeretnénk a másik számítógépünkre is internetet. Hogyan lehetne ezt a legokosabban megoldani? Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Sajnos eléggé buta vagyok ezekhez a dolgokhoz. Olyat hallottam, hogy router kellene, de nem tudom, hogy vezetékes legyen vagy vezeték nélküli? Melyikkel járnánk jobban árban és működésben is?
2013. jún. 4. 13:22
 1/6 anonim válasza:

Szia

Tp-Link routert ajánlom azt lehet vezetékel és wifivel használni ára kb 5.000 ft

google Tp-link nézél szét utána a

[link]

beálitjátok

2013. jún. 4. 13:29
 2/6 anonim ***** válasza:

"eléggé buta vagyok ezekhez"

Ebből következtetve nem fogod tudni beállítani, szóval inkább keress egy hozzáértőt aki egy kis apróért megoldja a gondodat.

2013. jún. 4. 13:33
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Második válaszoló, van ember, aki majd beállítja, engem leginkább az árak érdekelnének. Viszont az sem lenne jó, ha mondjuk tök olcsó, de a minősége meg a béka segge alatt van, és folyton akadozik meg szaggat az internet.

2013. jún. 4. 13:49
 4/6 lindmayer ***** válasza:

a tp-link 5000 forintos ketyeréi ebből a szempontból a belépőszintet képviselik

mi is ilyet használunk 4 gép között, igaz vezetékes hálózaton, de akadás mentesen megy a net

konkrétabban ez van használatban: [link]

2013. jún. 4. 14:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen lindmayer, mindenképp utánanézek! :)
2013. jún. 4. 14:50
 6/6 anonim válasza:

lindmayer

Tökéletes tesoméknak is ilyen van

2013. jún. 4. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!