Mennyire RAM-igényesek a mai játékok? Elég lenne 4 GB?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy venni szeretnék egy gépet, amit játékra használnék, csak a keret nem túl nagy. Melyik lenne a jobb megoldás? Venni egy r9 270x-et 2x4 GB RAM-mal, vagy 4 GB RAM-ot venni egy fokkal job vga-val? A RAM-ot kicserélném nyáron egy 2x4 GB-ra.
(Ha esetleg a második megoldást találjátok jobbnak, 65 ezer Ft-ig melyik a legjobb vga? Vagy az egyik legjobb?)
2015. febr. 13. 20:47
1/5 anonim válasza:
nézz használtan videókártyát a hardveraprón.vannak garisak és jók én kifogtam egy kártyát r9 280x gaming-et 60.000-ér egy és fél éves garival.Szerintem előbb a videókártyát vedd!Sokkal fontosabb mint 8g-ram így is tudsz high.on játszani majd.De akkor már egy r9 280-at ajánlok
2/5 anonim válasza:
Ideiglenesen elég 4 GB Ram, max nem játszol olyat, amihez full grafikához kell a 8 Gb. Kilehet bírni.
3/5 anonim válasza:
jó vga 4gb ram... de nyáron elég csak egy ugyanolyan 4gb-s modult venned mint az első volt nem kell lecserélni ezt a 4gb-t amit most veszel
4/5 anonim válasza:
Én számszándékkal vettem az új vasamba 16GB-tot, biztos ami biztos. Előbb-utóbb úgy is kelleni fog. :)))))
5/5 anonim válasza:
Mire 16 gb kelleni fog a játékoknak addigra kell majd új cpu és gpu is és valószínűleg azokhoz már ddr4 kell majd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!