Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Corsair RM 750 probléma, mi...

Corsair RM 750 probléma, mi lehet az oka, hogy nem indul?

Figyelt kérdés

Nemrég új gépet raktam össze amit egy Corsair rm750nek kellene ellátnia. Arra lettem figyelmes, hogy néha nem indul el a gép. Altatásból néha fel sem ébred, amíg ki nem kapcsolom a tápot majd vissza. Utóbbi időben ez a probléma a kikapcsolás után is. Kikapcsolom a gépet és néha nem indul újra ha bekapcsolnám a táp újraindításáig. Először megoldódott annyival, hogy a garf. kártya csatlakozóját átraktam egy másik csatiba. Azonban ma már ez sem segített. A bekopcsológombban nem indult, ezért szokás szerint kikapcsoltam majd vissza. Azonban mikor visszakapcsoltam, magától elkezdett pörögni a ventillátor, felvillant a LED a graf. kártyán, majd 1 másodperc után leállt. Ha csak az alaplapot hagytam rajta, akkor is elindult rögtön a hátsó kapcsoló felkapcsolásakor. Majd csatlakoztattam újra mindent és láss csodát, elindult rendesen.

Mi lehet a probléma? Kevés lenne a 750W?

AMD FX-9590

MSI 970 Gaming MB

MSI R9 280

HyperX 16GB DDR3

Cooler Master Nepton 280L

Corsair RM 750

#Corsair #Corsair RM 750
2015. febr. 13. 09:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
processzor lábak épek ? nem görbült el semelyik behelyezéskor?amikor sikerül a gép indulása úgy hogy fel áll a rendszer kellene egy prime 95 teszt futtatása legalább 1 órán keresztül ha ez rendben van akkor 1 memória modulunként memtest86 futtatása viszont tényleg nem ártana másik táppal is ki próbálni a gépedet havertól vagy valami ismerőstől kérni kölcsönbe.
2015. febr. 13. 14:39
 12/15 A kérdező kommentje:
1 hónapig működött, most untam rá erre az egészre...Az a baj, hogy nem tudok olyan ismerőst akinek 500Wnál erősebb tápja van. Holnap szerintem elugrok helyi szervizbe megkérdezni szerintük mi lehet a baj vele.
2015. febr. 13. 14:56
 13/15 A kérdező kommentje:

Ja igen, processzor lábak épek, könnyen beült a helyére, nem kellett feszegetnem, nem volt vele probléma.

A fent említett teszteket kép nélkül hogy végezzem el? Ill. Egér éa bill. nélkül

2015. febr. 13. 15:01
 14/15 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem a hiba okára...
2015. febr. 13. 15:45
 15/15 anonim ***** válasza:
mi volt az ? csak nem dugtál rá minden csatit az alaplapra ?
2015. febr. 13. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!