Corsair RM 750 probléma, mi lehet az oka, hogy nem indul?
Nemrég új gépet raktam össze amit egy Corsair rm750nek kellene ellátnia. Arra lettem figyelmes, hogy néha nem indul el a gép. Altatásból néha fel sem ébred, amíg ki nem kapcsolom a tápot majd vissza. Utóbbi időben ez a probléma a kikapcsolás után is. Kikapcsolom a gépet és néha nem indul újra ha bekapcsolnám a táp újraindításáig. Először megoldódott annyival, hogy a garf. kártya csatlakozóját átraktam egy másik csatiba. Azonban ma már ez sem segített. A bekopcsológombban nem indult, ezért szokás szerint kikapcsoltam majd vissza. Azonban mikor visszakapcsoltam, magától elkezdett pörögni a ventillátor, felvillant a LED a graf. kártyán, majd 1 másodperc után leállt. Ha csak az alaplapot hagytam rajta, akkor is elindult rögtön a hátsó kapcsoló felkapcsolásakor. Majd csatlakoztattam újra mindent és láss csodát, elindult rendesen.
Mi lehet a probléma? Kevés lenne a 750W?
AMD FX-9590
MSI 970 Gaming MB
MSI R9 280
HyperX 16GB DDR3
Cooler Master Nepton 280L
Corsair RM 750
Akcióban vettem, féláron.
Hogy lehetne kiszűrni a problémát? Rakjak bele másik memóriát és próbálgassam úgy mit csinál?
Gariztasd
Vagy táp gyári hibás vagy az alaplap (inkább táp), gariszervizbe azért jó lene gépet is átnézetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!