Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Honnan tudhatom, hogy egy...

Honnan tudhatom, hogy egy ASUS RT-N56U routeren milyen torrent kliens van, milyen torrent kliensnek mutatja magát?

Figyelt kérdés
Sok oldalon szabályban van rögzítve a torrent kliensek típusa és verziója is amelyeket szabad használni, ellenkező esetben gond lehet, honnan tudhatom meg, hogy a Router-en milyen típusú és verzió fut?

2015. febr. 11. 16:35
 1/2 P.O.C. ***** válasza:
100%

Valami Download Master nevű izé a verziója függ a firmware verziótól is.

Nekem nincs Asus routeren, csak akartam venni, utána meggondoltam magam, mert sok fórumon azt olvastam, csak letölt, de nem seed -el. Így meg kvázi semmi értelme, mert a letöltést meg tudom várni akkor is, ha magával a PC -vel csinálom.

Általában akik Asus -t vesznek ilyen célból lecserélik a firmware -ét Tomato -ra és azon belül Transmisson torrent klienst használnak, az már normálisan működik.

2015. febr. 11. 16:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Huhh ezt nem gondoltam volna, remélem, hogy ez Seed-elni fog. :-( :-(
2015. febr. 11. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!