Ha belerakok az alaplapba egy olyan CPU-t amit csak BIOS frissítés után támogat, akkor még beboot-ol? Legalább annyira, hogy frissítsem a BIOS-t?
Addig rendben van hogy CPU mindenképp kell hozzá.
De menne-e azzal a cpu-val a frissítés, amit csak az újabb bios-al tud 100%-osan kezelni? Mert ha fel sem éledne az alaplap, akkor nyilván esélytelen :(
Ezzel esetleg megy, ha van benne floppi, de alaplapfüggő a dolog valószínűleg:
A megoldás amit az előző írt ahhoz kell processzor.
Egy Bios update-hez mindenképp kell egy olyan processzor ami benne van az alaplap support listájában különben soha nem fogod életre kelteni a géped...
22:16-os vagyok
nem vagyok róla meggyőződve, hogy kell a CPU, de ha kell is, belerakja az újat, amit persze még nem ismer fel.
A link pont arról szól, hogy van el van cseszve a frissítés, tehát éppenhogy semmiféle CPU-val úgysem dolgozna együtt (sőt még kép sincs akár, tehát a VGA-val sem!), mert nincs benne ép BIOS. Akkor meg már nem tökmindegy?
19:56
Igazad van, csak először nem olvastam el rendesen a linket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!