Phenom II x6 beszerelése előtt kell a bios frissítés, vagy beszerelés után?
a másik kérdésem pedig hogy leszedtem az alaplaphoz az x6-os bios frissítést manuálisan / a @bios nem akarja rátölteni -.-/ és amikor futtatnám az autoexec-t vagy a másik exe fájlt akkor mind a 2 esetben azt írja hogy ez egy 32bites program, így a 64 bites win 7-em nem képes futtatni! most akkor mi is a baja? 64bitre nincsen külön! hogy kell felrakni a frissítést? előre kösz a választ!
és ha kérdeznétek, a proci csak pénteken lesz nálam így előre szeretnék okosodni ;D
Arra figyelj hogy csak a 95W-os X6-ot támogatja az alaplap.
A letöltött bios-t másold rá egy USB-re majd lépj be a biosba és nyisd meg a Gigabyte bios frissítő programját (Q-Flash), válaszd ki a bios fájlt és indulhat a frissítés :)
ám szerintem support processor írásokba valamit qrvára elb@sztak! a rev.4.3 tulajdonságainál ki van nagy betűs képpel rakva hogy TELJESKÖRŰ PHENOM II X6 TÁMOGATÁS!
cpu support listán meg érdekes hogy egyik x6-osra sincs támogatás... gigabyton sem lehet elmenni -.-
lol O.o
rev 4-es alaplapra ki van írva hogy kiadták rá az x6-os phenomokra a bios updatet... hát az lepett meg engem hogy eyik phenom II x6-ot sem támogatja... akkor nem is x6 támogatás jóvoltából adtak ki frisítést... ám már lefrissítettem a biost, szóval már csak a procira várok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!