Újratelepítés után nincs hang (? )
Újratelepítettem a gépemet, XP-ről Win7-re. Az lenne a problémám,hogy nincs hang a gépen. Eszközkezelődben a hangvezérlő szerint minden rendben van, semmi nem jelzi,hogy hiba lenne. Az illesztőprogram is naprakész.. AMD alaplapom van és integrált hangkártya, drivert szedtem le a gyártó honlapjáról de nem lett jobb a helyzet, mindenféle vacak programot is próbáltam de semmi nem használ.
Amikor lejátszok valamit alul, a hang ikonra ha rákattintok a hangszórónál mozog a kis sáv amikor megy a zene, viszont nem hallani semmit.
(Kihúzódva nincs, ellenőriztem és a hangszóró is jó, többel is próbáltam..)
Már sok kérdést néztem itt is ezzel kapcsolatban de megoldást nem találtam.
Remélem valaki tud segíteni :S
Lehet csak a kimenetet kell helyesen beállítani.
Realtek chip? [link]
Már kb. 3 helyről szedtem le Realteket és nem lett jó. :S
Frissítéseket is már elég sokszor végigvártam,hogy telepítse.. driver pedig nem volt ott.
Mondjuk Realtekhez pont nem Windows frissítésekről szednék le drivert (meg kb. semmi máshoz sem), hanem a realtek saját oldaláról vagy valamelyik nagy, régi, megbízható driver gyűjtő oldalról.
Meg kell nézni a Windows beállításokban, hogy nincs véletlenül digitális kimenetre lőve a hangkártya? Elég sűrű hibaforrás. Meg azt is nincs e letiltva első vagy hátsó kimenet? Ja és van olyan is, amikor elsődleges kimenetnek a videókártya(!) HDMI kimenet van megadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!