Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows 8.1 nincs hang újratel...

Windows 8.1 nincs hang újratelepítés után. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tehát win7-ről váltottam win8.1-re, de valamitől elszállt a hangom. A hangkeverőnél digitális hangot jelez, zene lejatszasanal ugrál is az a "mérő", de nem hallok semmit. Fejhalgatót használnék, és próbáltam a driver frissítést.:( Mit csináljak? Tudtok segíteni?

2015. jan. 8. 23:44
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ja igen, még azt hozzátenném, higy win7-nél a Realtek Hd Audio Manager segitett, de win8.1-re egyszerűen sehogy se birom feltelepíteni.
2015. jan. 8. 23:50
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha a digitálisra van állítva, akkor a digitális kimenetből jön a hang. Esélyesen nem azt használod, úgyhogy helyette a spekers (hanszóró?) opciót tedd alapértelmezetté.
2015. jan. 8. 23:51
 3/15 levis56 ***** válasza:

Futtass egy hibaelhárítást itt. [link]

Vagy itt.

[link]

2015. jan. 8. 23:51
 4/15 anonim ***** válasza:
A hozzá való driver meg előtte innen tudod telepíteni: [link]
2015. jan. 8. 23:52
 5/15 anonim ***** válasza:
Tudtam, hogy valaki bele fog spamolni valami értelmetlen, ide nem illő dologgal...
2015. jan. 8. 23:52
 6/15 levis56 ***** válasza:
Látnokkám! Mivel drívert frissített azt írta, akkor marad a hiba elhárítás,ettől még lehet hogy rossz a dríver amit felrakott,okoska.
2015. jan. 9. 00:02
 7/15 A kérdező kommentje:
Épp ezaz, hogy a digitális hangon kívül nincs semmi más.. próbáltam csatlakoztatni headsetet,hangszórót is de semmi.. A realtek oldaláról pedig már minden drivert próbáltam, a gép szerint a legújabb driver van rajta
2015. jan. 9. 06:42
 8/15 A kérdező kommentje:
Szerintem nekem a Realteknek a kezelőfelületes programja kéne, ha valaki tud adni egy letöltő linket azt megköszönném, én nem találtam. (Win8.1 x64)
2015. jan. 9. 06:48
 9/15 levis56 ***** válasza:

Próbáld meg ezzel a progival,hátha.

[link]

2015. jan. 9. 13:16
 10/15 A kérdező kommentje:
Ez a progi is a realtek es software-t próbállja telepíteni, de ugyanugy hibakód és kilép..
2015. jan. 9. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!