AMD/Intel segítség?
Sziasztok!
Laptopot szeretnék venni hordozhatóság végett, mivel csak néha lenne hurcolva (és akkor is táskában természetesen) a minőség annyira nem fontos tényező, sokkal inkább az érdekelne hogy egy AMD-s processzor mennyire van "elmaradva" az Intel Core i.. szériás társaitól.:)
jelenleg AMD-t használok bár Intel párti vagyok és nem tudom mennyire féljek az amd-s laptopoktól:D
elég sokan szidják az amdt merthogy az olcsó és nem olyan teljesítményre képes mint egy intel (tény és való, de válság van:D:D), szóval max 165öt rászánok, ha már ezt a teljesítményt hozni tudja mint a jelenlegi konfigom teljesen meg leszek vele elégedve.
a mostani gépem dióhéjban:
CPU: AMD Athlon II X2 250 (2x3,00GHz)
RAM: 4GB DDR3
VGA: VTX Radeon HD5670 1GB GDDR5
elvárásaimhoz még hozzátenném hogy minimum 500GB winchester, és lehetőleg dedikált 1 gigás videókártya:)
köszönöm előre is, bocsi hogy hosszú voltam :D:D
Ebben az árban ddr5 még nincs
740m +1 ha találsz árban, minöség azért fontos lene mert sok nyúzot gyenge laptop elromlik
3ev gari nem art minimum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!